logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  2. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  3. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  4. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  5. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  6. گسست میان ادعا و واقعیت
  7. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  8. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  9. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  10. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  11. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  12. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  13. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  14. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  15. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  16. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  17. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  18. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  19. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  20. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف

VAR از نان شب هم واجب‌تر است؛

رحمتی: بیرانوند از بازی اخراج نمی‌شد؛ پرسپولیس را می‌بردیم!

رحمتی: بیرانوند از بازی اخراج نمی‌شد؛ پرسپولیس را می‌بردیم!
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم گفت: اگر بیرانوند اخراج نمی‌شد قطعاً ما برنده دیدار با پرسپولیس می‌شدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمهدی رحمتی سرمربی آلومینیوم در نشست خبری بعد از دیدار تیمش برابر پرسپولیس که به نتیجه تساوی بدون گل انجامید، اظهار داشت: بازی را خیلی خوب شروع کردیم. تا زمانی که پرسپولیس ۱۰ نفره نشده بود، هدف‌مان مشخص بود. در هفته گذشته روی پرسپولیس کار کرده بودیم و از لحاظ روانی هم بچه‌ها آماده بودند، ولی از زمانی که پرسپولیس ۱۰ نفره شد شرایط تغییر کرد. صحنه اخراج را ندیدم و می‌گفتند که آن توپ آفساید بوده است و بیرانوند نباید اخراج می‌شد، ولی بازی تحت تأثیر این اخراج قرار گرفت.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: نیمه دوم را خوب شروع نکردیم و خواستیم بازی را به نفع خودمان پیش ببریم که این اتفاق رخ نداد و بازی را از دست دادیم و فشاری که باید ایجاد می‌کردیم را نکردیم. پرسپولیس تیم بزرگی است که کادر و بازیکنان خوبی دارد. فکر می‌کنم اگر ۱۱ به ۱۱ بازی می‌کردیم مطمئناً ما برنده این بازی بودیم.

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم یادآور شد: وقتی تیمی ۱۰ نفره می‌شود، ‌عملاً انگیزه آن تیم بیشتر می‌شود. پرسپولیس از حمایت هوادارانش هم بهره می‌برد و به بازیکنان گوشزد کردیم که به دلیل اینکه گفته می‌شد اخراج آفساید بود، به بازیکنانی که کارت داشتند تذکر دادیم که با احتیاط کار کنند. همین مسائل باعث شد ما نتوانیم خیلی تهاجمی کار کنیم.

«VAR از نان شب هم برای ما واجب‌تر است و هرچه جلو‌تر می‌رویم کار سخت‌تر می‌شود.»، رحمتی با بیان این جمله تصریح کرد: تیم ما هم در هفته‌های پیش کم از داوری آسیب ندیده است. همه تیم‌ها مسلماً متضرر شده‌اند. مهمترین کاری که فدراسیون باید انجام دهد این است که به جامعه داوری کمک کند. چیزی که به فوتبال ما کمک می‌کند و داوران را از فشار خارج می‌کند آوردن VAR است. البته من صحنه امروز اخراج را واقعاً ندیدم، ولی به کل مجموعه داوری و آقای منصوریان تبریک می‌گویم که تحت تأثیر جو و اعتراضات قرار نگرفتند. چیزی که ما نیاز داریم VAR است چون تنها دلخوشی مردم همین فوتبال است.

وی اضافه کرد: باید از هواداران‌مان تشکر کنم که امروز از اراک به اینجا آمدند و از تیم حمایت کردند. امیدوارم در بازی‌های بعدی نتایج خوبی بگیریم تا زحمت آنها را جبران کنیم. دست تک تک آنها را می‌بوسم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه