logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

اذعان غرب به توانمندی موشکی ایران به روایت نیویورک تایمز

اذعان غرب به توانمندی موشکی ایران به روایت نیویورک تایمز
رسانه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی به توانمندی های موشکی ایران اذعان کرده اما با فضاسازی تلاش کرده است نگرانی رقبای منطقه ای را نسبت به توان موشکی تهران القا کند.

به گزارش راه دانا، در گزارش نیویورک تایمز آمده است: حمله هفته گذشته پهپادی به تأسیسات نظامی ایران، توجه دوباره به توسعه موشک‌های پیشرفته این کشور را جلب کرد، برنامه‌ای که رقبای منطقه‌ای آن را عمیقاً نگران می‌کند.

به گفته مقامات ارشد اطلاعاتی که با گفتگوی اسرائیل و آمریکا در رابطه با این حمله آشنا بودند، حمله روز شنبه که انفجار بزرگی در شهر اصفهان به دنبال داشت، کار موساد، آژانس اطلاعاتی اسرائیل بود.

نیویورک تایمز نوشت: هدف از حمله به این تاسیسات مشخص نیست. اما اصفهان که در مرکز ایران است، مرکز تولید، تحقیق و توسعه موشک‌های این کشور از جمله مونتاژ موشک‌های بالستیک میان‌برد شهاب است که می‌تواند به اسرائیل و فراتر از آن برسد.

ژنرال کنت مکنزی فرمانده سابق مرکز فرماندهی آمریکا(سنتکام) سال گذشته پیشرفت های این کشور در فناوری موشکی را برای کمیته نیروهای مسلح سنا توصیف کرد.

وی در آن زمان گفت: ایرانی ها بیش از ۳ هزار موشک بالستیک از انواع مختلف دارند که برخی از آنها می توانند به تل آویو برسند. در طول پنج تا هفت سال گذشته، آنها سرمایه گذاری زیادی در برنامه موشک های بالستیک انجام داده اند. دقت و برد موشک های آنها به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است به گفته مارک فیتزپاتریک، یکی از مقامات سابق وزارت امور خارجه آمریکا در زمینه منع اشاعه که اکنون در مؤسسه بین المللی مطالعات استراتژیک فعالیت می کند، موشک های بالستیک مدت هاست که به عنوان یک سیستم حمل و نقل احتمالی در نظر گرفته می شود که می تواند برای یک سلاح هسته ای بالقوه مورد استفاده قرار گیرد.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز ادعا شده است: دانشمندان ایرانی هنوز نتوانسته اند بر کار دشوار پرتاب موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته ای تسلط پیدا کنند. فیتزپاتریک گفت، اما ایران حداقل ۹ موشک بالستیک دارد که می توانند چنین توانایی را داشته باشند.

در این گزارش با بیان اینکه ایران می گوید که برنامه هسته‌ای‌اش فقط برای اهداف صلح‌آمیز است، ادعای همیشگی غرب تکرار شده و آمده است: ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که این کشور ظرفیت تولید سلاح‌های هسته‌ای در آینده را دارد، اما هنوز بر تمام فناوری‌های لازم تسلط پیدا نکرده است. این ارزیابی ها به این نتیجه رسیدند که ایران برنامه تسلیحات هسته ای خود را متوقف کرده است.

نیویورک تایمز همچنین نوشته است: به گفته کارشناسان، برنامه هسته ای ایران از همیشه پیشرفته تر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه