اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

«بیلی سامرز» استیون کینگ فیلم می‌شود

«بیلی سامرز» استیون کینگ فیلم می‌شود
با اقتباس از رمان «بیلی سامرز» استیون کینگ یک فیلم سینمایی ساخته می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ددلاین، کمپانی برادران وارنر قصد دارد با اقتباس از رمان «بیلی سامرز» استیون کینگ یک فیلم سینمایی بسازد.

برادران وارنر امتیاز این کتاب پرفروش را خریده است.

این پروژه توسط کمپانی «بد روبات» متعلق به جی جی آبرامز و «اپین وی» لئوناردو دی کاپریو ساخته می‌شود. اگر همه چیز خوب پیش برود می‌توان تصور کرد آبرامز کارگردانی فیلم را برعهده بگیرد و دی‌کاپریو هم در نقش اصلی جلوی دوربین برود.

اد زویک و مارشال هرسموویتز در حال نوشتن فیلمنامه هستند.

پیشتر صحبت از این بود که این داستان در قالب یک سریال کوتاه ساخته شود اما حالا ساخت فیلم سینمایی از آن مد نظر قرار گرفته است.

داستان فیلم درباره بیلی سامرز قاتلی است که قصد بازنشسته شدن دارد و آخرین سفارش را که بسیار هم پرسود است می‌پذیرد تا با دست پر از کار کنار بکشد. در این سفارش از وی خواسته شده که خود را در یک شهر آرام به عنوان نویسنده‌ای جا بزند. او در دفتری مستقر می‌شود که دیدی مستقیم به جایی دارد که جوئل الن قاتل برای تیراندازی به ۲ مرد در حین بازی پوکر باید دستگیر شود. آلن اما آنقدر آدم کشته که برخی نگرانند نتوان او را به صورت جدی مجازات کرد. سامرز که در کارش استاد است به کارفرماهایی که او را استخدام کرده‌اند بدبین است و در نهایت هم معلوم می‌شود همه چیز به هم ریخته است.

«بد ربات» پیشتر اقتباس‌های دیگری از کینگ انجام داده که «کسل راک»، «داستان لیزی» و «۶۳.۱۱.۲۲» را در برمی گیرد.

«بیلی سامرز» استیون کینگ موفق شد در صدر پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز بنشیند و به انتخاب بسیاری از منابع، بهترین کتاب سال ۲۰۲۱ بود و به یکی از کتاب‌های پرفروش آمازون در همان سال هم بدل شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه