logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سردار رضایی:

قطع به یقین شعار پلیس مقتدر مهربان بیرق فرماندهی جدید است

قطع به یقین شعار پلیس مقتدر مهربان بیرق فرماندهی جدید است
جانشین فرمانده فراجا از برنامه‌ریزی جدید برای گسترش امنیت شهروندان خبرداد و گفت: قطع به یقین شعار پلیس مقتدر مهربان بیرق فرماندهی جدید است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده فراجا با حضور در جمع خبرنگاران به راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال اشاره کرد و گفت:‌ مراسم ۲۲ بهمن امسال عید بزرگ انقلاب بود و مجددا یک نفس تازه‌ای در انقلاب اسلامی و روح دیگری در کالبد همه ملت ایران و کسانی که آن سوی مرزها به انقلاب اسلامی به دید یک امید نگاه می‌کنند، دمیده شد و نقشه های شوم استکبار و معاندین را خنثی کرد.

جانشین فرمانده فراجا با بیان اینکه فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از روز ۲۲ بهمن که عید بزرگ انقلاب اسلامی بود تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۲ مجموعه‌ای از برنامه‌های متنوع را برای ملت بزرگ ایران خواهد داشت، گفت:‌ان‌شاءالله در اعیاد شعبانیه با فراهم کردن بستر شادی و آرامش برای مردم، به استقبال عید نوروز خواهیم رفت که فراجا در این ایام برنامه‌ریزی خاصی برای ایجاد امنیت و آرامش مردم تهیه دیده است.

رضایی با تاکید بر اقدام مقتدرانه پلیس نسبت به هنجارشکنان، گفت: فراجا برنامه‌های جدی در این زمینه خواهد داشت و قانون‌شکنان باید با دیدن پلیس احساس ناامنی کنند و مردم با دیدن پلیس به آرامش برسند. ان‌شاءالله در همین روزهای پیش رو اخبار بسیار خوشی را خواهید شنید.  

وی ادامه داد: در خصوص اقدام محکم و مقتدرانه با کسانی که چند وقتی جولان می‌دادند در موضوعاتی همچون سرقت و هنجار شکنی، خبرهای خوشی در راه است و پلیس با طرح ریزی دقیق با آمادگی کامل به استقبال نوروزی پر از آرامش و نشاط و در ادامه ماه مبارک رمضان خواهد رفت و برای مطالبات مردم عزیز در این ماه پر برکت هم چاره اندیشی شده است.

جانشین فرمانده فراجا خاطرنشان کرد : امیدواریم در کنار برنامه‌های دولت محترم و حمایت‌های خوب مجلس انقلابی و پشتیبانی دستگاه قضایی، در سال ۱۴۰۲ شاهد اجرای برنامه‌های حمایتی و پشتیبانی، روسای هر سه قوه از مجموعه انتظامی کشور باشیم و ان‌شاءالله سال جدید، شاهد سالی سرشار از امنیت و آرامش برای مردم کشور باشیم.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، رضایی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگاران مبنی بر اینکه مهم ترین برنامه و تفاوت در مدیریت جدید انتظامی استان سمنان  چه خواهد بود؟   گفت: مسیر همه فرماندهان بر اساس قانون و تامین امنیت و آرامش در جامعه است و فرمانده جدید استان، همان مسیر را برمبنای شرایط روز دنبال خواهد کرد و قطع به یقین شعار پلیس مقتدر مهربان بیرق فرماندهی جدید است که با هنجار شکنان مقتدرانه و با شهروندان به مهربانی برخورد خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه