logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بازدید نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از شرکت فنر سازی زر

بازدید نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از شرکت فنر سازی زر
به مناسبت فرارسیدن دهه ی مبارک فجر، نماینده ی مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی از خطوط تولید شرکت فنرسازی زر بازدید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایپانیوز، امید حیدری مدیرعامل گروه فنرسازی زر در این بازدید ضمن تبریک آغاز ایام الله دهه فجر و سالروز ولادت حضرت امام علی (ع)، از تلاش تمامی کارکنان به دلیل عبور از رکورد تولید و فروش سال گذشته و اخذ گواهینامه نشان دانش بنیان در راستای تاکید مدیریت ارشد گروه، تقدیر و تشکر کرد و گفت: توسعه خطوط و سبد محصولات، تولید محصولات اقتصادی و استفاده بهینه از ظرفیت های تولید و فروش، احداث صنایع پایین دستی و بالادستی و راه اندازی خطوط مجموعه سازی از برنامه های شاخص و استراتژیک گروه فنر سازی زر در سال آینده خواهد بود.

حیدری با اشاره به شکسته شدن رکورد تولید شرکت فنرسازی زر در پایان دی ماه سال جاری افزود: این شرکت با تلاش کارکنان خود توانست با تولید ۸ هزار و 74 تن، از مرز تولید افزایشی 26 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل عبور کند و با ثبت این عملکرد گام بلندی در جهت تحقق جهش تولید برداشت و امیدوارم پرفروغ‌تر از گذشته بر اساس برنامه‌های استراتژیک تعریف شده شاهد افزایش تیراژ تولید، فروش و توسعه سبد محصولات جدید همراه با ارتقاء کیفیت در راستای تحقق مأموریت ها و اهداف کلان گروه خودروسازی سایپا باشیم. 

در ادامه غلامرضا منتظری، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اهداف شوم و ظالمانه استکبار جهانی در جهت تضعیف استقلال مردم شریف در سال های اخیر بسیار آشکارتر شده است که با ایمان و همبستگی مردم و رهبری خردمندانه ی مقام معظم رهبری این اهداف ناکام مانده است. 

 او افزود: اقدامات و موفقیت‌های خوبی در گروه سایپا دیده می شود که بسیاری از نگرانی های سال های گذشته را برطرف کرده است. منتظری تصریح کرد: در بازدیدی که از خطوط تولیدی شرکت فنرسازی زر انجام شد، اقدامات خوب این شرکت و موفقیت‌های آن نشان از حضور مدیریت متخصص و متعهد و تلاش کارکنان زحمتکش و جهادی آن دارد و قطعاً روزهای خوبی توأم با پیشرفت و موفقیت در پیش روی این شرکت خواهد بود.  

گفتنی است در ابتدای این بازدید به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر، مراسم نواخته شدن صدای زنگ پیروزی انقلاب و اجرای سرود انقلابی انجام شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه