logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در پی حاشیه‌های بسیار؛

۷ جلسه محرومیت برای سرمربی پرتغالی؛ ساپینتو مشتری دائم کمیته انضباطی!

۷ جلسه محرومیت برای سرمربی پرتغالی؛ ساپینتو مشتری دائم کمیته انضباطی!
سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال به مشتری دائمی احکام صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال کشورمان تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ عصر روز گذشته تیم فوتبال استقلال با برتری ۲ بر صفر مقابل تیم فوتبال پیکان، ۳ امتیاز مهمی را از ورزشگاه پاس اکباتان به غنیمت گرفت اما اظهارنظر تند ریکاردو ساپینتو از یک سو و صدور احکام انضباطی فدراسیون فوتبال از سویی دیگر، مجالی برای شادی کادرفنی آبی‌پوشان باقی نگذاشت.

طبق این احکام به علت عدم رعایت ماده ۷۱ مقررات انضباطی و اظهارات توهین آمیز پس از دیدار مقابل پیکان، ساپینتو مکلف شده تا ظرف مهلت ۴۸ ساعت دفاعیات کتبی خود را به کمیته انضباطی ارسال کند اما این پایانی بر حواشی سرمربی استقلال نیست؛ چرا که شب گذشته حکم دیگری هم مربوط به بازی قبلی آبی‌پوشان با محرومیت ساپینتو صادر شده است.

ساپینتو که پس از جدال با پیکان ۶ بازی را به علت محرومیت از دست داده و کار شاگردانش را از روی سکوهای ورزشگاه نظاره کرده بود، با صادر شدن حکم انضباطی مربوط به اخراج و حواشی‌اش پس از بازی با مس در کرمان، به یک جلسه محرومیت قطعی و یک جلسه محرومیت تعلیقی از همراهی تیم استقلال و پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان جریمه محکوم شده است.

با این تفاسیر؛ ریکاردو ساپینتوی پرحاشیه و احساسی هفتمین بازی را هم دور از نیمکت استقلالی‌ها تجربه می‌کند که این آمار یعنی استقلال در یک‌سوم بازی‌های این فصل، از حضور سرمربی روی نیمکت بی‌بهره بوده و امثال روی ماتا و خسرو حیدری وظیفه کوچ‌کردن آبی‌پوشان را برعهده داشته‌اند که این موضوع اصلاً آمار خوبی برای باشگاه استقلال نیست.

به‌طور حتم نزدیک به ۷۰۰ هزار دلار برای جذب و هم‌کاری با این سرمربی پرتغالی هزینه شده و هر جلسه غیبت، ضرری چند ده هزار دلاری به باشگاه وارد می‌کند. هم‌چنین رفتارهای عجیب این سرمربی چندین بار جرایم چند ده میلیون تومانی هم روی دست آبی‌ها گذاشته تا باشگاه استقلال از هر حیث با کارهای ساپینتو متضرر شده باشد.

احتمالاً اظهارات نسنجیده و خلاف ادب ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پس از بازی با پیکان، تعداد محرومیت‌های او را به عدد ۸ و یا حتی ۹ خواهد رساند تا استقلال در کوران رقابت لیگ برتر و در کورس صدرنشینی، باز هم سرمربی‌اش را روی نیمکت نداشته باشد و از این نقطه ضررهای زیادی را هم متحمل شود.

در این میان نقش خالی هدایت جو نشست‌های خبری از سوی مدیر رسانه‌ای تیم فوتبال استقلال و کنترل ریکاردو ساپینتو لب خط طولی زمین از سوی اعضای کادرفنی و مخصوصاً سرپرست آبی‌ها به چشم می‌آید؛ انگار که ساپینتو پس از ۲۰ هفته کار در ایران، هنوز با شرایط فوتبال کشورمان و حساسیت رفتاری موجود در این فضا اصلاً آشنا نیست.

خبرنگار :

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه