logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

خیاطیان:

عدم تبیین درست، مانع اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی شده است

عدم تبیین درست، مانع اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی شده است
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری مطرح کرد: عدم تبیین درست و درک صحیح از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی مانعی برای اجرایی شدن این سیاست ها شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدصادق خیاطیان رییس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری  صبح امروز در همایش «اقتصاد مقاومتی ؛ از نظر تا عمل» اظهار کرد: اگر به وفاق خوبی در زمینه اقتصاد مقاومتی دست یابیم، از تشتت آرا در حوزه تصمیم گیری و اجرای برنامه های اقتصادی جلوگیری می شود.

وی ادامه داد: ما از  فقدان چارچوب نظری مورد وفاق همه در زمینه اقتصادی رنج می بریم. سیاست های اقتصاد مقاومتی می تواند یک چارچوب مهم و سند بالادستی برای وفاق و اجماع در زمینه اقتصادی باشد.

خیاطیان با بیان اینکه بعد ده سال از ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، هنوز به یک وفاق خوبی برای عملیاتی کردن این سیاست ها نرسیده ایم، تصریح کرد: این جلسه برای این تشکیل شد که بپذیریم این سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی می تواند یک چارچوب برای تصمیم گیری در زمینه اقتصادی باشد.  در ادامه باید آسیب شناسی شود چرا بعد ده سال این سیاست ها اجرایی نشده است. در زمینه نظریه پردازی و تولید محتوا و  ساختار سازی کم کار نشده است اما چرا هنوز این سیاست های کلی اجرایی نشده است؟

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: عدم تبیین درست و درک صحیح از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی مانعی برای اجرایی شدن این سیاست ها شده است. باید تصویر درستی از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ترسیم کنیم. در ادامه به نقشه راه عملیاتی نیازمندیم و از مقام نظریه پردازی عبور کرده و چارچوب و نسخه عملیاتی برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در همه دستگاه ها و وزارتخانه ها ارائه دهیم.

وی در پایان با اشاره به اهمیت اجتماعی سازی، سیاست های اقتصاد  مقاومتی گفت: گاهی بهترین ایده ها و برنامه ها به واسطه اینکه خوب تبیین نمی شود و از سویی مخالفین هم سعی در بدجلوه دادن برخی سیاست های خوب دارند، به خوبی برای مردم روشن نمی شود. پس باید این سیاست ها را به صورت روشن برای مردم تبیین شود. اقتصاد مقاومتی مبنای تئوریک دارد و به معنای اقتصاد ریاضتی نیست و کشور از روی ناچاری به اقتصاد مقاومتی روی نیاورده است. این مسایل باید برای مردم تبیین شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه