logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر کشور در حاشیه جلسه هیات دولت:

مجلس هرچه زودتر به لایحه سازمان ملی مهاجرت رسیدگی کند

مجلس هرچه زودتر به لایحه سازمان ملی مهاجرت رسیدگی کند
وزیر کشور تصریح کرد: کلیات لایحه تشکیل سازمان ملی مهاجرت در مجلس تصویب شده است و جزئیات آن در کمیسیون مربوطه در حال بررسی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه جلسه هیات دولت در گفتگو با خبرنگاران در ارتباط با سرنوشت لایحه تشکیل سازمان ملی مهاجرت که از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، گفت: کلیات این لایحه در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است و جزئیات آن در کمیسیون در حال بررسی است و ما از مجلس درخواست کرده‌ایم که زودتر به این لایحه رسیدگی کند و ما منتظر تصمیم گیری مجلس در این زمینه هستیم.

این مقام مسئول در وزارت کشور  در پاسخ به سوالی در ارتباط با اخبار منتشر شده در مورد   تهیه بسته وحدت آفرین  از سوی دولت خطاب به خبرنگار پرسش کننده گفت: در حال حاضر نمی دانم که منظور شما  کدام بسته است، چنین بسته‌ای باید یک مجموعه جامع باشد و  ابعاد مختلف از جمله ابعاد سیاسی ،اجتماعی و اقتصادی را در بر داشته باشد.

وی در این ارتباط افزود: من اطلاع ندارم که تهیه چنین بسته‌ای به چه کسی ابلاغ شده است و باید از دبیر محترم هیئت دولت سوال شود که چه کسی متولی شده که این بسته را تهیه کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه