logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سردار مهدی نژاد:

اقتدار ایران باید بر اساس فرهنگ و اقتصاد مقاومتی باشد

 اقتدار ایران باید بر اساس فرهنگ و  اقتصاد مقاومتی باشد
معاون علمی و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه اقتدار ایران باید بر اساس فرهنگ اسلامی و اقتصاد مقاومتی باشد، گفت: اگر می‌خواهیم خلق آینده کنیم باید دست از خام فروشی برداریم و به سمت اقتصاد علم پایه حرکت کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار مهدی نژاد معاون علمی و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح در نشست نقش رصد و تحلیل علم و فناوری در هندسه نظم جدید جهانی که صبح امروز در سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: علم و دانش موجب حرکت و پیشرفت کشور است و در قرآن کریم نیز آمده است آنهایی که علم دارند با آنهایی که علم ندارند یکسان نیستند و برای آقایی در دنیا باید علم داشت و علم و ایمان در کنار هم پیشرفت ایجاد می‌کند و جز این راه دیگری وجود ندارد.

وی ادامه داد: اگر بشر می‌دانست چه چیزی در یادگیری علم و دانش وجود دارد با خون دل و گرفتاری‌های فراوان و حتی با تحمل زحمت اینکه به زیر آب‌ها برود یا به کشورهای دوردست سفر کند به دنبال فراگیری علم و دانش می‌رفت.

سردار مهدی نژاد با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص جایگاه علم و فناوری در پیشرفت کشور گفت: رهبر معظم انقلاب همواره بر فراگیری قدرت علم تاکید دارند و آن را زیربنای اقتدار آینده ملت ایران اسلامی می‌دانند.

معاون علمی و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه اقتدار ایران باید بر اساس فرهنگ اسلامی و اقتصاد مقاومتی باشد، افزود: مهمترین پیام قدرت علم این است که ما با آن بتوانیم مشکلات کشور را برطرف کنیم. اگر می‌خواهیم خلق آینده کنیم باید دست از خام فروشی برداریم و به سمت اقتصاد علم پایه حرکت کنیم.

سردار مهدی نژاد ادامه داد: ما به دنبال تمدن نوین اسلامی هستیم پس باید با جهاد علمی زمینه ساز ایجاد این تمدن علمی و جهانی باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه