logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

شمخانی بزودی برای امضای سند همکاری امنیتی به عراق سفر می‌کند

 شمخانی بزودی برای امضای سند همکاری امنیتی به عراق سفر می‌کند
وزیر امور خارجه در دیدار با مشاور امنیت ملی عراق از سفر قریب الوقوع علی شمخانی به این کشور به منظور امضای سند همکاری امنیتی با عراق خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار روز پنجشنبه چهارم اسفند با «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق، موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای را با طرف عراقی مورد بررسی قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار، از تلاش‌های الاعرجی برای مدیریت موضوعات امنیتی در مرزهای دو کشور، تشکر کرد و ضمن اعلام حمایت همیشگی ایران از عراق پیشرفته و با ثبات، از اینکه دو کشور موفق به تشکیل کمیته عالی امنیتی برای رفع برخی نگرانی‌های موجود در اقلیم کردستان عراق شدند، ابراز خرسندی کرد و از سفر قریب الوقوع علی شمخانی به عراق به منظور امضای سند همکاری امنیتی با عراق خبر داد.

امیرعبداللهیان، حضور هرگونه جریانات ضدانقلاب و جدایی طلب در اقلیم کردستان را غیرقابل قبول خواند و این مسئله را موجب ایجاد تهدیدات علیه کشورمان، عراق و حتی اقلیم کردستان اعلام کرد.

وزیر امور خارجه ضمن تشریح تعاملات منطقه‌ای ایران، آخرین وضعیت مذاکرات برجام و سایر موضوعات منطقه‌ای را به اطلاع طرف عراقی رساند.

قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق نیز در این دیدار، ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برخی توطئه های اخیر جهت ضربه به نظام جمهوری اسلامی ایران را توهم خواند.

الاعرجی در تشریح اهمیت تعاملات منطقه‌ای، تأکید کرد که اگر تعاملات  بین کشورهای منطقه به شکل گسترده وجود داشته باشد، جایی برای حضور بیگانگان در منطقه باقی نمی‌ماند.

مشاور امنیت ملی عراق، وجود هرگونه تهدید علیه جمهوری اسلامی ایران از داخل عراق را غیرقابل قبول و مردود خواند و ضمن پاسداشت یاد سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، بر ضرورت نهایی شدن پرونده ترور غیرانسانی این شهدا، تأکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه