اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وزیر آموزش و پرورش:

وضعیت استخدام ۱۶۰ هزار نفر تعیین تکلیف شده است

 وضعیت استخدام ۱۶۰ هزار نفر تعیین تکلیف شده است
وزیر آموزش و پرورش گفت:از ابتدای دولت سیزدهم وضعیت استخدامی۱۶۰ هزار نفر در آموزش و پرورش تعیین تکلیف شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف نوری در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان کوثر گفت: آموزش و پرورش ۴۰ درصد نیروی انسانی کشور را دارد و از زمان تصدی من وضعیت استخدامی ۱۶۰ هزار نیروی قرآنی و غیره در این وزارتخانه تعیین تکلیف شده است.

وی با بیان اینکه درحوزه دانش‌بنیان ظرفیت انسانی بالایی در کشور داریم، گفت: تا زمانی که آموزش و پرورش به معنای واقعی تحرک پیدا نکند هیچ جای دیگری تحرک پیدا نخواهد کرد

نوری تاکید کرد: در سه سال دوره کرونا دانش آموزان از فضای مدرسه فاصله گرفتند اما خوشبختانه اکنون به همان محیط بازگشتند و تربیت و تعلیم با شتاب و شادابی ادامه دارد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: باید برای فرزندان خود هنرستان های گردشگری باغی و دامی ایجاد کنیم و در کنار آن احداث خانه معلم نیز در برنامه قرار بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در اول انقلاب به ازای هر نفر به طور میانگین یک چهاردهم متر فضای آموزشی داشتیم که الان به پنج و پنج و دو دهم متر افزایش یافته است.

نوری با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در شهرستان های خلخال و کوثر ۷.۸ دهم متر مربع است،افزود: به طور عمده خیلی از فضاهای آموزشی این شهرستان‌ها یک نوبته برقرار است.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم تعیین تکلیف مدارس فرسوده و بلااستفاده تأکید کرد و گفت: این فضاها یا باید اجاره داده شود و یا به فروش گذاشته شود که البته مدارس و فضاهای آموزشی وقفی از این قاعده مستثنی است.

وی افزود: باید برای فرزندان خود هنرستان های گردشگری، باغی و دامی ایجاد کنیم و در کنار آن ها احداث خانه معلم نیز در برنامه قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: اگر دانش‌بنیان‌ها توسعه پیدا کنند بهره وری از ۱۰ به ۵۰ ارتقا خواهد یافت.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنانش به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و گفت: رتبه بندی به سال، مدرک و سنوات نیست بلکه معلمان باید ابتدا به قانون، آیین نامه و شیوه نامه رتبه بندی توجه کنند و از قرار گرفتن در حاشیه فضای مجازی و تاثیرپذیری از آن دور باشند و چنانچه اعتراضی به رتبه بندی داشته باشند باید از طریق سامانه اعلام نمایند.

وی ادامه داد: از اول سال آینده هر رتبه ای که معلمان بگیرند همان رتبه را خواهند داشت و اگر معلمی مدرک نامعتبری برای رتبه بندی بارگذاری کند از رتبه بندی محروم خواهد شد.

همچنین در این جلسه امام جمعه شهرستان کوثر گفت: جمعیت شهرستان کوثر از ۵۹هزار نفر در اوایل انقلاب به ۲۲ هزار نفر رسیده است و مهاجرت از کوثر ریشه در مشکلات آموزش و پرورش دارد.

حجت الاسلام عسکر بیگی افزود:سطح کوثر در کنکور سراسری سطح سه هست در حالی که این شهرستان در مقایسه با سایر مناطق مشمول سه در کنکور ، حتی یک آزمایشگاه هم ندارد.

امام جمعه کوثر خواستار توجه به هوشمند سازی مدارس، تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش حدود ۸۰ نفر، جذب اموزشیاران و احداث خانه معلم در کوثر شد.

سیدغنی نظری نماینده مردم کوثر در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: ۱۷۰ میلیون ریال سرانه هر دانش آموز در سال جاری است و توجه به آموزش و پرورش توجه به تقویت و توسعه نیروی انسانی فعال جامعه است.

وی افزود: بومی گزینی نیروی انسانی در آموزش و پرورش برای کوثر و خلخال ضرورت دارد تا سهم و حق نیروهای بومی با استخدام نیروهای غیربومی ضایع نشود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: احداث سد کیوی در دولت سیزدهم سرعت گرفته و سومین قسط اعتباری آن اخذ شده است و تونل اول و دوم آن در حال تکمیل است.

رضا قاسمیان معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل نیز دولت سیزدهم را در عمل به وعده ها، خوش قول توصیف کرد و گفت: اهالی شهرستان های خلخال و کوثر ضریب هوشی بالا دارند و سرمایه انسانی بالایی در این مناطق نهفته است که باید با توسعه و تقویت آموزش و پرورش احیا شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه