اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

اتهام زنی جدید مقام آلمانی علیه ایران

اتهام زنی جدید مقام آلمانی علیه ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، اتهامات ادعاهای واهی دیگری علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران مطرح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "دنیس کومیتات"روز شنبه در گفت وگو با روزنامه سعودی "الشرق الاوسط" آنچه آن را به زعم خود "نقش مشکل آفرین" ایران در منطقه خواند، سخن راند و و بار دیگر با تکرار ادعاهای واهی علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران و بدون اشاره به نقض یکجانبه برجام از سوی آلمان و متحدان غربی اش در گروه چهار بعلاوه یک، گفت که آلمان از آنچه او آن را به زعم خود "تحرکات روزافزون و بلندمدت سیاست هسته ای ایران" خواند، "نگران است" و "خودداری از تشدید تنش هسته ای" را ضروری می داند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان سپس با مداخله در امور منطقه خلیج فارس و تلاش برای ایران هراسی و اختلاف افکنی در منطقه مدعی شد که کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به ایران "با دیده تردید زیاد می نگرند و این امر قابل درک است". او افزود که "آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان در مورد این امر با فیصل بن فرحان همتای سعودی خود در دیدارش در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ به تفصیل بحث و گفت وگو کرده است".

این مقام آلمانی با وجود این اظهارات تنش زا و تکرار اتهامات و ادعاهای بدون اساس و دخالت در امور داخلی در عین حال مدعی شد که کشورش "همچنان به دیپلماسی و راه حل های سیاسی در این زمینه اتکا خواهد کرد و بازماندن کانال های گفت وگو برغم وجود تنش ها را مهم می داند".

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه