logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

محمدمهدی اسماعیلی:

حمایت از حوزه مد و لباس باید از حالت گلخانه ای خارج شود

حمایت از حوزه مد و لباس باید از حالت  گلخانه ای خارج شود
وزیر فرهنگ گفت: حمایت از حوزه مد و لباس می بایست از حالت نمایشی و گلخانه ای خارج شود تا بیشترین اثرگذاری را داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیروز شنبه ششم اسفند در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوره جشنواره مد و لباس فجر که با حضور اعضای شورای سیاستگذاری و سیدمجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی در محل وزارتخانه برگزار شد، گفت: طی یکسال و نیم اخیر رویکردهای خوبی در ارتقای کیفی مساله پوشش داشته ایم اما در حوزه اقدامات باید بیش از گذشته تلاش کرد و در این راستا می بایست مجموعه ای از دستگاه ها با همیاری یکدیگر اتفاق مهمی را در حوزه مد و لباس رقم بزنند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی داعیه تمدن سازی دارد، گفت: یکی از وجوه بارز تمدن سازی انقلاب اسلامی این حوزه است و تاریخ غنی ایران عزیز و تنوع پوششی در مناطق کشور، کمک اصلی در پیشبرد سیاست های حوزه مد و لباس است. ضرورت دارد تنوع پوشش اقلیمی اقوام را به رسمیت بشناسیم و فضای لازم برای گسترش فرهنگ پوشش اقدام را فراهم کنیم.

اسماعیلی با اشاره به برپایی نمایشگاه شهر خانواده خوب که چندی پیش در مجموعه فرهنگی عباس آباد برگزار شد، خاطرنشان کرد: همانطور که در حوزه هنرهای تجسمی شاهد برپایی نمایشگاه ها در 31 استان کشور هستیم در حوزه مد و لباس نیز باید به ظرفیت های عظیم تنوع پوششی اقوام با برگزاری نمایشگاه های استانی و شهرستانی توجه کرد.

وزیر فرهنگ در ادامه گفت: وزارت فرهنگ در دوره جدید از ایده های خلاقانه حوزه مد و لباس که به تقویت تنوع پوششی اقوام منجر شود، حمایت های کافی را انجام خواهد داد و تشکیل کارگروه ای برای تعیین جزییات بسته های حمایتی این حوزه می تواند راهگشا باشد.

اسماعیلی ادامه داد: حمایت از حوزه مد و لباس می بایست از حالت نمایشی و گلخانه ای خارج شود تا به بیشترین اثرگذاری را داشته باشد و در این مسیر به پشتوانه حمایت های رئیس جمهور محترم و همراهی سایر نهادها و وزارتخانه می توان از ظرفیت مسئولیت های اجتماعی دستگاه ها نهایت بهره را برد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دست باز دولت در حمایت از حوزه مد و لباس، تصریح کرد: شورای سیاستگذاری جشنواره مد و لباس فجر می بایست از ظرفیت عظیم فعالان شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها نیز استفاده لازم ببرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جایزه هنری گوهرشاد که امسال برای نخستین بار از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جشنواره های فیلم و موسیقی فجر به برگزیدگان اهدا شد، گفت: جایزه گوهرشاد امسال برای نخستین بار با هدف پاسداشت زنان عفیف ایرانی که پای اعتقادات خود ایستاده اند، به برگزیدگان اهدا شد، زیرا اقدامات ترویجی از اهمیت بالایی برخوردار است که باید نسبت به آن اهتمام داشته باشد.

وی در پایان گفت: در یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر اتفاقات سازنده ای رخ داد و حمایت های خوبی از برگزیدگان جشنواره صورت گرفت و در دوره جدید جشنواره می بایست با ایجاد بخشی به عنوان ارزیابی دوره گذشته به آسیب شناسی دقیق این رویداد ملی دست پیدا کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه