logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لیگ بدنسازی و پرورش اندام| زمان آغاز دومین دوره مشخص شد

لیگ بدنسازی و پرورش اندام| زمان آغاز دومین دوره مشخص شد
زمان برگزاری دومین دوره لیگ بدنسازی و پرورش اندام اعلام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، نشست هم اندیشی دومین دوره لیگ بدنسازی و پرورش اندام برگزار شد و عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون، رضا سلطانی نژاد سرپرست سازمان تیم های ملی، علی حبیب اللهی سرپرست و مرتضی اویسی، حسین جلالی و عبدالله فتوحی مسئولین سازمان لیگ، حامد شایان عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ و مدیران باشگاه‌های حاضر در لیگ حاضر بودند.

بعد از بحث و بررسی صورت گرفته در خصوص زمان برگزاری مسابقات، با رای اکثریت مقرر شد دومین دوره لیگ بدنسازی و پرورش اندام از خرداد سال 1402 آغاز شود.

لزوم ثبت قرارداد به موقع ورزشکاران، اعطای کارت حرفه ای به قهرمانان، اعزام تیم های برتر لیگ به مسابقات برون مرزی، اعطای جواز حضور در اردوی بازبینی تیم ملی به ورزشکاران منتخب شورای فنی سازمان لیگ و... از جمله مواردی بود که در جلسه امروز در خصوص آن ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنین رئیس فدراسیون بدنسازی دقایقی برای حاضرین به صحبت پرداخت و گفت: یکی از نقاط ضعف اولین دوره لیگ بدنسازی عدم استقبال قهرمانان سرشناس از این رویداد بود؛ اتفاقی که نباید در دومین دوره تکرار شود. با تصمیمی که امروز گرفته شد، فرصت کافی برای عقد قرارداد با ورزشکاران نامی داخلی و حتی ورزشکاران خارجی وجود دارد. نباید نگاه کمی به لیگ داشته باشیم، بلکه من از مسئولین سازمان لیگ خواسته ام فقط مجوز حضور تیم های باکیفیت در لیگ صادر شود؛ حتی اگر تعداد تیم ها کاهش یابد. برای اینکه بتوانید بهتر از قهرمانان حمایت کنید، باید روسای هیئت های استانی، مدیران کل ورزش استان ها و حتی مسئولین سیاسی استان ها را هم در جریان موضوعات قرار دهید. قهرمانان ما باید از طریق لیگ درآمد خوبی داشته باشند و این نیازمند حضور اسپانسرهای قدرتمند است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه