logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

وزیر جهاد کشاورزی:

آمار و اطلاعات غیرواقعی؛ امنیت غذایی را با چالش مواجه می‌کند

آمار و اطلاعات غیرواقعی؛ امنیت غذایی را با چالش مواجه می‌کند
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش کشاورزی بدون آمار و اطلاعات دقیق، امکان سیاست‌گذاری ندارد، گفت: آمار و اطلاعات غیرواقعی، امنیت غذایی مردم را با چالش جدی روبرو می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سید جواد ساداتی نژاد امروز (سه‌شنبه) در مراسم اولین کنگره ملی مراکز جهاد کشاورزی که در محل اجلاس سران برگزار شد به کشاورزان و مسئولان توصیه کرد: اطلاعات و آمار بخش کشاورزی را بر اساس آنچه به نفع خودتان باشد، ارائه ندهید.

وزیر جهاد کشاورزی به اطلاعات و داده‌های بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: آمار و اطلاعات دقیقی از بخش کشاورزی نداریم. میزان تولید را دقیق نمی‌دانیم و به همین منظور دچار کمبود و بیش نبود محصولات هستیم که این ممکن است بازار دچار نوسان کند.

وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در نمایشگاه دستاوردهای کشاورزی دستیابی به آمار و اطلاعات دقیق در بخش کشاورزی تأکید داشتند. هرچه اطلاعات دقیق‌تر باشد برنامه‌ریزی مناسب‌تر می‌شود. یکبار باید برای همیشه در حوزه اطلاعات به شرایط مطلوبی برسیم.

ساداتی نژاد گفت: بر اساس برخی آمارها دو میلیون دام مازاد داریم به همین دلیل اجازه صادرات می‌دهیم، اما چند ماه بعد دچار کمبود می‌شویم که وقتی آمار صادرات را بررسی می‌کنیم، متوجه می‌شویم ۵۰ هزار راس دام صادر شده که تعداد زیادی نیست و با بررسی دقیق آمار و اطلاعات متوجه می‌شویم که آمارها دقیق نبوده است.

وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: گفته می‌شود ۸۵۰۰ هزار هکتار پیاز داریم؛ اما وقتی دقیق‌تر بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم که ۶ هزار هکتار است.

وی بیان کرد: اطلاعات باید دقیق باشد و نباید بر اساس حدس و گمان باشد. زمانی که اطلاعات ما دقیق و به‌روز باشد، یعنی بدانیم در کجا چه محصولی به چه میزانی و در کدام استان‌ها تولید می‌شود، امنیت و قدرت غذایی کشور نیز مشخص خواهد شد.

ساداتی نژاد تصریح کرد: به همین منظور ایجاد و تکمیل رصدخانه کشاورزی مهم‌ترین اولویت کاری وزارت جهاد کشاورزی است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امروز امنیت غذایی در دنیا قدرت است، افزود: امروز حکمرانی غذا در دنیا مطرح است و هرچه تلاش ما در تولید مواد غذایی بیشتر باشد، صادرات نیز افزایش می‌یابد و از سوی دیگر قدرت کشور در منطقه افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه با شروع دولت سیزدهم ۵ محور را در اولویت کاری وزارت جهاد کشاورزی قرار داده‌ایم، اظهار کرد: باید غذای مردم ایران را تامین کنیم، در عین حال کشاورز نیز باید از معیشت مناسبی برخوردار باشد که تنها راه دستیابی به این مهم کشاورزی قراردادی است.

ساداتی نژاد گفت: به دنبال کشاورزی قراردادی واقعی هستیم؛ یعنی باید برای کشاورز تامین مالی انجام دهیم تا با افزایش بهره‌وری درآمدش بیشتر شود. به همین منظور نیاز است که بخش خصوصی پای‌کار بیاید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه