logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کبدی جوانان قهرمانی جهان| ایران و هند فینالیست شدند

کبدی جوانان قهرمانی جهان| ایران و هند فینالیست شدند
مرحله نیمه نهایی کبدی جوانان قهرمانی جهان به میزبانی ارومیه برگزار شد و تیم‌های ایران و هند با شکست حریفان خود به دیدار پایانی صعود کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سرویس خبری کمیته اطلاع رسانی و رسانه دومین دوره مسابقات کبدی جوانان قهرمانی جهان در ارومیه، مرحله نیمه نهایی مسابقات کبدی جوانان قهرمانی جهان در ارومیه برگزار شد.
در نخستین مسابقه، تیم جوانان ایران در دیداری یک طرفه ۶۰ بر ۳۷ نپال را شکست دادند و با اقتدار راهی نیمه نهایی شدند.
بازی خوب ملی پوشان کشورمان و اختلاف بالا در نیمه نخست باعث شد در لحظاتی ملی پوشان حریف خود را دست کم بگیرند که تازه قلعه سرمربی تیم با درخواست وقت استراحت، بازیکنان را به ارائه کم اشتباه تر و اصلی خود فراخواند.
در دومین بازی هند ۷۴ بر ۲۹ پاکستان را شکست داد و حریف ایران در فینال مسابقات شد.
بعد از قطعی شدن صعود ایران و هند، دو تیم نپال و پاکستان به مقام سوم مشترک دست یافتند که محمد سرور دبیرکل آسیا، اورسجی رئیس فدراسیون ایران و کنفدراسیون آسیا و بیرامی مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی مدال ها و کاپ عنوان سوم این دو تیم را اهدا کردند.
فردا از ساعت ۱۵.۳۰ دقیقه دو تیم ایران و هند بازی فینال را برگزار خواهند کرد که رئیس فدراسیون جهانی کبدی نیز میهمان ویژه این مسابقه در سالن غدیر ارومیه خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه