اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرعامل شرکت ملی گاز:

۷۵ درصد انرژی کشور به گاز وابسته است

۷۵ درصد انرژی کشور به گاز وابسته است
مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با توجه به اهمیت انرژی به ویژه نقش گاز در تأمین انرژی کشور که بیش از ۷۵ درصد انرژی کشور به گاز وابسته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید چگینی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز آئین نکوداشت سالروز تأسیس خانه گاز ایران گفت: با توجه به اهمیت انرژی به ویژه نقش گاز در تأمین انرژی کشور که بیش از ۷۵ درصد انرژی کشور به گاز وابسته است.
بیش از ۲۶ میلیون مشترک در کشور وجود دارد که تأمین کننده گاز آنها هستیم.

وی افزود: صنایع عمده‌ای که کشور به آنها وابسته است و بخش کشاورزی اهمیت بخش گاز را نشان می‌دهد.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: متولیان امر باید بتوانند در این حوزه تصمیم گیری کنند که از مطالعات علمی امکان پذیر است، از این طریق مشکلاتی موجود را می‌توان به وسیله ایجاد پایگاهی باشد که نخبگان جامعه فارغ از مسائل سیاسی برای سر بلندی و رشد کشور بدون هیچ چشم داشتی خدمت کند این پایگاه قرار است شبکه ای از نخبگان را ایجاد کنند تا چالش‌های این حوزه را رفع کند.

به گفته چگینی این پایگاه به وسیله نخبگان کل جامعه به برسی چالش‌های موجود در صنعت گاز از جمله مسائل زیست محیطی قیمت گذاری صادرات و واردات و..... را برسی کنند.

وی ادامه داد: این پایگاه باید بتواند همه نخبگان را جمع کند تا به مراکز تصمیم گیری و تصمیم ساز کمک کند به خصوص مجلس شورای اسلامی.

چگینی خاطر نشان کرد: مشکلاتی که در حوزه انرژی وجود دارد به صورت علمی و فارغ از تصمیم‌های خلق الساعه که منافع کشور را تأمین نمی‌کند، نباید اتخاذ شود.

وی توضیح داد: اقدامات خوبی نظیر ۳۰ شماره انتشار مجله صورت گرفت و مأموریت‌های محرمانه در حال پیگیری است.

معاون وزیر نفت در خاتمه اضافه کرد: باید به کمک عقلانیت به عنوان بازوهای کمیسیون انرژی عمل کرد تا مشکلی در این راستا وجود نداشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه