اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مخبر:

دولت حل مسائل ارزی را با جدیت دنبال می کند

دولت حل مسائل ارزی را با جدیت دنبال می کند
معاون اول رییس جمهور گفت: امروز مساله نوسانات نرخ ارز در بازار ارز در دستور کار قرار دارد و دولت حل مسائل ارزی را با جدیت دنبال می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز (یکشنبه) در این مراسم که در محل وزارت اقتصاد و دارایی برگزار شد، با تاکید بر برنامه ریزی و زمانبندی دولت سیزدهم برای تمامی موضوعات و مسائل اقتصادی، رشد نقدینگی زیر ۳۰ درصد امروز کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: این دستاوردها بدون برنامه ریزی دقیق میسر نمی شود و تمام ناترازی های اقتصاد کشور زیر ذره بین دولت قرار دارد اما باید بدانیم که حل این مسائل کاری سخت و زمان بر است.
وی با اشاره به اقدامات دولت برای کنترل نوسانات نرخ ارز و به دنبال آن تلاش های جدی دشمنان برای ایجاد نابسامانی در بازار ارز ایران، تصریح کرد: هر حرکت و اقدامی که دولت برای کنترل نرخ ارز انجام داد دشمنان بلافاصله اقدام دیگری را برای بی تاثیر کردن تدابیر دولت در دستور کار خود قرار داده و تلاش کردند با فشار بر کشورها، تحریم بانک ها، افراد و شرکت های ایرانی فضاسازی روانی در ایران انجام دهند و از این طریق اثرگذاری تدابیر دولت را برای کنترل نرخ ارز کاهش دهند.
معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: امروز مساله نوسانات نرخ ارز و نابسامانی های موجود در بازار ارز در دستور کار قرار دارد و دولت حل مسائل ارزی را با جدیت دنبال می کند.
مخبر با اشاره به اینکه مردم گاهی برای حفظ سرمایه ها و دارایی های خود ناچار هستند به بازارهایی نظیر بازار ارز و طلا ورود کنند، گفت: مردم از تعقل، مدیریت و خلاقیت برخوردار هستند و اگر بستر مناسبی برای سرمایه گذاری جامعه فراهم گردد، دارایی های مردم می تواند در بخش های مولد سرمایه گذاری شود که به ثبات اقتصادی در کشور منجر خواهد شد. در این زمینه با ایجاد تنوع در سرمایه گذاری باید به مردم برای هدایت سرمایه های شان به بازارهای مولد کمک کنیم.
وی با یادآوری اینکه امروز در بخش اقتدار نظامی به نقطه بازدارندگی رسیده ایم، افزود: امروز دیگر دشمنان ملت ایران جنگ نظامی با ما را از تصور خود نیز خارج کرده اند و اگر بتوانیم شاخص های کلان اقتصادی را به ثبات برسانیم، دشمنان آگاه خواهند شد که با ایجاد نوسانات نمی توانند بازارهای کشور را مختل کنند و از این طریق در بخش اقتصادی نیز به نقطه بازدارندگی خواهیم رسید.
مخبر با قدردانی از وزیر امور اقتصادی و دارایی برای تلاش و پیگیری اولویت های اقتصادی دولت و همچنین آغاز به کار معاملات شمش طلا در بورس کالای ایران تصریح کرد: بورس و بازار سرمایه باید واسط رشد دارایی ها و خلق ثروت برای مردم و کشور قرار گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه