logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ستاری فرد خبرداد:

امشب،آخرین مهلت ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش

امشب،آخرین مهلت ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز آخرین مهلت ثبت نام است و دیگر تمدید نمی‌شود و درخواست می‌کنیم داوطلبان تا ساعت ۲۴ ثبت نام کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ستاری فرد معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در آئین اختتامیه هفدهمین جشنواره علمی پژوهشی فرهنگیان که در ساختمان مرکزی وزرات آموزش و پرورش برگزار شد با بیان اینکه تا امروز ۴۷۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزگاری ثبت نام کردند که نسبت به سال گذشته که ۱۶۰ هزار نفر بودند و رشد قابل توجهی داشته است گفت: هدف ما رقابت پذیری بیشتر و جذب بهترین معلمان است و به این هدف رسیده ایم.

وی افزود: از روز گذشته محدودیت رشته‌ها برای برخی افراد که سابقه فعالیت آموزشی و تربیتی دارند حذف شد و این امکان را فراهم می‌کند که همه کسانی که در ساحت‌های آموزشی تربیتی فعالیت کرده اند بتوانند در آزمون شرکت کنند. دارندگان حداقل دو سال سابقه بدون توجه به رشته تحصیلی صرفاً با مدرک کارشناسی می‌توانند در آزمون ثبت نام کرده و شرکت کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه گروه اول معلمان دارالقرآن‌ها هستند، دوم معلمانی که سال‌ها در آموزش و پرورش بوده اند مانند خرید خدماتی‌ها حق التدریسی ها و معلمان مدارس غیردولتی و گروه چهارم مربیان مهدهای کودک و پیش دبستانی، گروه پنجم نیز همه کسانی که سابقه فعالیت در مؤسسات آموزشی و فرهنگی و تربیتی دارند با ارائه هر مدرک کارشناسی می‌توانند در آزمون شرکت کنند.

ستاری‌فرد ادامه داد: امروز آخرین مهلت ثبت نام است و دیگر تمدید نمی‌شود و درخواست می‌کنیم داوطلبان تا ساعت ۲۴ ثبت نام کنند. آزمون استخدامی ۸ اردیبهشت برگزار می‌شود. منابع آزمونی هم اعلام شده و از سردرگمی افراد جلوگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه آزمون دبیری هم بعد از آزمون آموزگاری برگزار می‌شود عنوان کرد: بخشی از نیاز آموزش و پرورش از طریق آزمون مرتفع می‌شود. برای جبران نیاز سال آینده هم از طریق دانشگاه فرهنگیان و هم آزمون استخدامی اقدام می‌کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش افزود: پیشنهاد ما برای آزمون سراسری دانشگاه فرهنگیان ۳۰ هزار سهمیه است. به دنبال آن هستیم همه نیاز به نیروی انسانی از طریق دانشگاه فرهنگیان تأمین شود. سال گذشته ۲۵ هزار نفر جذب شدند بود و در تلاشیم با موافقت سازمان اداری استخدامی سهمیه ۳۰ هزار نفری بگیریم.

وی با بیان اینکه تفاهم نامه‌هایی داریم و قرار شده دانشگاه فرهنگیان با سایر دانشگاه‌ها همکاری‌هایی برای تأمین معلم داشته باشد گفت: مقدمات کار فراهم شده و برخی دانشگاه‌های تراز برای برخی رشته‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه