logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اسلامی:

سال ۱۴۰۱ در سازمان انرژی اتمی سالی پر نشاط و پر تحرک بود

سال ۱۴۰۱ در سازمان انرژی اتمی سالی پر نشاط و پر تحرک بود
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ۱۴۰۱ سالی پر نشاط و پر تحرک برای سازمان انرژی اتمی بودبه طوری که بیش از ۱۵۰ دستاورد دانشی، پژوهشی و فناورانه در ان ثبت شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امروز در مراسم پایان سال کاری که با حضور خبرنگاران انجام شد گفت: در تولید مشتقات آب سنگین یا رادیوداروها اقداماتی در سازمان انجام شده که تنها یک یا دو کشور آن را انجام دادند و الان کشور ما در این حوزه ها وارد شده است.

وی افزود: دستاوردهای ۱۴۰۲ از ژئوفیزیک هوا برد تا اکتشاف معادن یا الکترومغناطیس که برای اولین بار در صنعت نفت انجام شد و سایر بخش ها را شامل می شود. یا در فرایند چرخه سوخت هیچ وقت این ظرفیت را نداشتیم یا توان بالا و حداقل ضایعات نداشتیم. همچنین پویایی و نشاط و تحرک منسجمی در ساخت نیروگاه ها را در کشور شاهدیم. ساخت محفظه استاندارد و ایمن حمل سوخت نیروگاه بوشهر را امسال داشتیم که از هشتم تا ۱۸ فروردین باید تست و بارگیری اش انجام شود. محفظه ذخیره سوخت مصرف شده نیروگاه بوشهر پر شده و باید فکری می‌کردیم برای اولین بار است که این محفظه در داخل تولید و ساخته شده است.

وی گفت: در کاربرد پرتوها توانستیم کل اقلام و نیازهایش را در داخل تولید کردیم. برنامه ما این بود که ده ساله در کاربرد پرتوها کار انجام دهیم اما الان پنج ساله می توانیم کارها را پیش ببریم.

اسلامی ادامه داد: در پلاسما تراپی که برای سرطان سینه به کار می‌رود در چند ماه بیش از ۳۰۰ بیمار از ان استفاده کردند و در زمینه های دیگر هم کار برد دارد. عمر ایجاد شرکت پلاسما دو سال است و در این مدت حجم زیادی از کارها انجام شده است.

رییس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: تحولی که در حوزه پژوهش انجام شده است قابل توجه است. ۲۳۰ پروژه علمی پژوهشی و مرزی دانشی در سازمان در دست اقدام است این پروژه در حوزه کوانتوم و گداخت و ایزوتوپ پایدار هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه