logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

باقری: ایران پای ثابت صلح و ثبات در منطقه است

 باقری: ایران پای ثابت صلح و ثبات در منطقه است
معاون سیاسی وزیر امور خارجه در دیدار با وزیر خارجه ارمنستان با بیان اینکه روابط ایران و ارمنستان علیه هیچ طرفی در منطقه نیست، گفت: ایران پای ثابت صلح و ثبات در منطقه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان که بنا به دعوت همتای ارمنستانی، برای برگزاری نشست رایزنی‌های سیاسی بین ایران و ارمنستان به ایروان سفر کرد، امروز (چهارشنبه) دوم فروردین ماه با «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان و «آرمن گریگوریان» دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

معاون وزیر خارجه در دیدار با وزیر امور خارجه ارمنستان با تأکید بر اینکه پیوندهای تاریخی دو ملت ایران و ارمنستان سرمایه بزرگی برای توسعه و گسترش روابط دو کشور است، تصریح کرد: روابط ایران و ارمنستان علیه هیچ طرفی در منطقه نیست، چرا که ایران همواره به دنبال تحکیم ثبات و فراگیری صلح در قفقاز است.

باقری با اشاره به اینکه بیگانگان در قفقاز صرفا در پی منافع خود هستند و حتی از میز گفت‌وگو به عنوان پوششی برای پیشبرد ثبات‌زدایی و تنش‌آفرینی سوءاستفاده می‌کنند، اظهار داشت: امنیت و ثبات در قفقاز، مانند سم مهلک برای صهیونیست‌های متجاوز است و آنها از بی‌ثباتی در منطقه نفع می‌برند و لذا به طور مستمر تلاش می‌کنند تا آرامش منطقه و آسایش مردم را از بین ببرند.

در این دیدار، باقری با اشاره به روابط ممتاز سیاسی ایران و ارمنستان و نیز روند رو به رشد همکاری‌های اقتصادی و تجاری دو کشور، توجه ویژه دولت جمهوری اسلامی ایران به ارتقای روابط با همسایگان به ویژه جمهوری ارمنستان را یادآور شد و به همین جهت سفر به ایروان در اولین روز سال جدید را نشانه‌ای از اهتمام ویژه ایران به مسائل  منطقه قفقاز خواند.

آرارات میرزویان وزیر امور خارجه ارمنستان نیز با تبریک فرا رسیدن نوروز به طرف ایرانی، ابراز امیدواری کرد که سال نو نیز شاهد رشد و توسعه روابط دوجانبه باشد.

در این دیدار، طرفین در خصوص آخرین تحولات منطقه، راه‌های همکاری برای حفظ صلح و ثبات در منطقه و نیز روند پرونده‌های مختلف مذاکرات در منطقه تبادل نظر و رایزنی کردند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با «آرمن گریگوریان» دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با تأکید بر دیدگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت احترام به مرزهای بین‌المللی و حاکمیت ملی کشورهای منطقه و تلاش برای حل و فصل مسالمت‌آمیز مسائل منطقه از طریق قالب‌های منطقه‌ای، تصریح کرد: امنیت بسترساز توسعه کشورهای منطقه و زمینه‌ساز رفاه ملت‌های منطقه است و لذا نباید اجازه داد تا بیگانگان بتوانند در سازوکارهای امنیت منطقه‌ای حضور داشته باشند.

علی باقری با تأکید بر اینکه ایران همکاری کشورهای منطقه برای فراگیری ثبات و صلح را راه حل منطقی حل و فصل اختلافات می‌داند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است تا در آینده نزدیک میزبان نشست وزیران امور خارجه ۳+۳ (ایران، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، ترکیه و روسیه) باشد.

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان با استقبال از ابتکار ایران اظهار داشت: ارمنستان از ابتکارهای منطقه‌ای برای ثبات در منطقه استقبال کرده و از میزبانی ایران برای نشست ۳+۳ حمایت می‌کند.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه همچنین در دیدار با «واهان گوستانیان» معاون وزیر امور خارجه ارمنستان، در نشست رایزنی‌های سیاسی ایران و ارمنستان به بررسی آخرین تحولات در روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای پرداخت و اظهار داشت: سیاست همسایگی، راهبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است که هدف آن ثبات و توسعه منطقه‌ای است.

باقری افزود: هوشمندی سیاسی دولت دکتر رئیسی در اولویت دادن به سیاست همسایگی، چشم‌انداز درخشانی برای همکاری‌های چندجانبه منطقه‌ای را پدیدار کرده است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در آخرین برنامه سفر به ارمنستان، از مسجد کبود ایروان بازدید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه