logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امیرعبداللهیان:

تحقق سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی پویای دولت در مسیر درست خود قرار دارد

تحقق سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی پویای دولت در مسیر درست خود قرار دارد
وزیر امور خارجه با اشاره به رایزنی‌های اخیرش با برخی همتایان و سفر آتی به مسکو گفت: تحقق سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی پویای دولت در مسیر درست خود قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد امروز (دوشنبه) هفتم فروردین ماه در توئیتی با اشاره به رایزنی‌های تلفنی‌اش با همتایان خود در کشورهای مختلف در روزهای اخیر و در سال جدید شمسی نوشت:در روزهای اخیر با وزرای خارجه اتریش، استرالیا، عمان ، قطر، کویت، ترکیه، امارات، سوئیس، پاکستان، مالزی، عربستان  لیبی و سوریه رایزنی و تبادل نظر داشتیم.

وی به سفر آتی خود به مسکو به منظور دیدار و گفت‌وگو با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز اشاره کرد و افزود: بزودی با وزیر خارجه روسیه در مسکو دیدار خواهم داشت.

رئیس دستگاه دسپلماسی یادآور شد: تحقق سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی پویای دولت در مسیر درست خود قرار دارد.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان از نخستین روزهای سال جدید با برهی همتایان خود تلفنی درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به گفت‌وگو پرداخت. وی در این مدت دو بار با فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی تلفنی گفت‌وگو کرد.وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی یکشنبه شب ششم فروردین ماه و در دومین گفت‌وگوی تلفنی درباره نشست مشترک فیمابین در ماه رمضان تبادل نظر کردند.

امیرعبداللهیان همچنین یکشنبه شب در رایزنی تلفنی با وزیر خارجه لیبی ضمن دعوت از وی برای سفر به تهران درباره بازگشایی سفارت ایران در طرابلس و اعزام سفیر ایران به این کشور گفت‌وگو کرد.از سوی دیگر قرار است امیرعبداللهیان روز چهارشنبه در مسکو با سرگئی لاوروف همتای روس خود دیدار و گفت‌وگو کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه