اخبار داغ

حق بیمه پایه سالیانه انواع وسایل نقلیه مشخص شد

news-details
بر اساس اعلام قوه قضاییه نرخ دیه در سال جدید با افزایش ۵۰ درصدی روبرو شد و بیمه مرکزی نرخ دیه را به میزان ۳۰ درصد افزایش داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  قوه قضائیه چهارشنبه هفته قبل نرخ دیه در سال ۱۴۰۲ را  ۹۰۰ میلیون تومان اعلام کرد که این رقم در ماه‌های حرام به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

بر این اساس شورای عالی بیمه عصر روز گذشته برگزار شد و اعضای آن  با افزایش ۳۰ درصدی تعرفه حق بیمه شخص ثالث برای سال آینده موافقت کردند. البته میزان بیمه شخص ثالت برای گروه های مختلف ماشین (دو سیلندر؛ ۴ سیلندر و ... موتور سیکلت ) و سایر خودروها مثل ماشین آلات کشاورزی و... متفاوت است.

برای مثال حق بیمه پایه سالیانه خودروی سواری کم‌تر از ۴ سیلندر سه میلیون و ۴۷ هزار تومان و برای خودروی بیش از ۴ سیلندر چهار میلیون و ۷۴۷ هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: قانون بیمه خودروهای نامتعارف

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه