logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حملات توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی به غزه

حملات توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی به غزه
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در جدیدترین تجاوز خود علیه نوار غزه، مناطقی را در جنوب، شمال و مرکز شهر غزه هدف قرار دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در جدیدترین تجاوز خود علیه نوار غزه، مناطقی را در جنوب، شمال و مرکز شهر غزه هدف قرار دادند.

این جنگنده‌ها یکی از مواضع نیروهای مقاومت در جنوب شهر غزه را بمباران کردند.

شبکه الجزیره گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز ۲ موضع متعلق به نیروهای مقاومت در نزدیکی مرزهای شمالی و جنوبی نوار غزه را هدف حملات خود قرار داد.

شبکه المیادین نیز گزارش داد که حملات توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی یک نقطه در بیت لاهیا واقع در شمال نوار غزه و یک منطقه در شرق دیر البلح در مرکز نوار غزه را هدف قرار داده است.

همچنین گزارش شده است که گروه دیگری از شهرک نشینان صهیونیست به صحن‌های مسجد الاقصی یورش برده‌اند.

لازم به ذکر است بامداد امروز منابع رسانه‌ای از به صدا در آمدن آژیر هشدار در شهرک‌های صهیونیست نشین مجاور نوار غزه (جنوب فلسطین اشغالی) به دنبال شلیک یک فروند راکت توسط نیروهای مقاومت خبر دادند.

این حملات راکتی به دنبال یورش وحشیانه رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و بیرون راندن معتکفان فلسطینی و ضرب و شتم آنان صورت گرفت.

در آستانه عید پاک یهودیان نظامیان صهیونیست به مسجد الاقصی یورش برده و جوانان معتکف فلسطینی را بازداشت و با ضرب و جرح بیرون کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه