اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری اعلام کرد؛

ارزش سالانه کاتالیست های بومی‌شده در صنعت پتروشیمی هزار و ۱۲۰ میلیون دلار است

ارزش سالانه کاتالیست های بومی‌شده در صنعت پتروشیمی هزار و ۱۲۰ میلیون دلار است
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری اعلام کرد: با همت بالای شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بومی‌سازی صنعت پتروشیمی ؛ ایران امسال درردیف صادرکننده کاتالیست به روسیه قرار گرفت که بی‌شک نوید افتخارهای دیگر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیپنا، وحیدرضا زیدی‌فرد امروز در آیین امضای قرارداد شرکت ملی صنایع پتروشیمی و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با قدردانی ازمرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای امضای این قرارداد ارزشمند، گفت:وزارت نفت بالغ بر ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان و ۹۵ میلیون دلار قرارداد و تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در سال ۱۴۰۱ داشته است.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری به همت بالای  شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بومی‌سازی صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: ایران امسال صادرکننده کاتالیست به روسیه شد که افتخار بزرگی برای کشور است که بی‌شک نوید افتخارهای دیگری در راه است.

زیدی‌فرد ادامه داد: اقدام‌هایی به‌منظور صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر در حال انجام است که با پیگیری‌های جدی رئیس‌جمهوری امیدواریم موضوع صدور خدمات فنی و مهندسی به‌عنوان رقیبی بسیار جدی برای صادرات نفت در کشور مطرح شود و نتایج آن را در پایان این دولت شاهد باشیم.

وی با اشاره به اینکه سیاست و رویکرد وزارت نفت دولت سیزدهم، حمایت جدی از شرکت‌های دانش‌بنیان و بومی‌سازی و ساخت بار اول در صنعت نفت است، اظهار  داشت: وزارت نفت امسال رتبه نخست تولید بار اول اقلام راهبردی و تحریمی را از ریاست جمهوری دریافت کرد.

وی گفت: وزارت نفت بالغ بر ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان و ۹۵ میلیون دلار قرارداد و تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در سال ۱۴۰۱ داشته است.

زیدی فر با بیان اینکه شمار شرکت‌های دانش بنیان در وندور لیست وزارت نفت سه برابر شده است، افزود: همه کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی به غیر از ۱۵ درصد آن داخلی‌سازی شده که مقدار مصرف کاتالیست بومی‌شده سالانه ۳۵ هزار تن با ارزش هزار و ۱۲۰ میلیون دلار است.

قرارداد عاملیت بند (ه) تبصره ۱۸ میان مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و حمید حیدری، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با هدف حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش‌بنیان منعقد شد و به امضای و مدیران عامل دو شرکت رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه