اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با ساخت «همنت»؛

کلوئی ژائو به دنیای شکسپیر می‌رود/ اقتباس از رمانی موفق

کلوئی ژائو به دنیای شکسپیر می‌رود/ اقتباس از رمانی موفق
کلوئی ژانو با اقتباس از رمانی که در دوره شکسپیر می‌گذرد، «همنت» را می‌سازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، کلوئی ژائو کارگردان برنده اسکار و سازنده «سرزمین آوارگان» یک فیلم اقتباسی می‌سازد.

این کارگردان با اقتباس از رمان تحسین شده مگی اوفارل با عنوان «همنت» که داستانش در دوره شکسپیر می‌گذرد فیلم جدیدش را می‌سازد. ژائو در حال نوشتن فیلمنامه این فیلم با همکاری اوفارل است.

اوفارل که نویسنده پرفروش نیویورک تایمز است «همنت» را از دریچه چشم اگنس همسر نمایشنامه‌نویس مشهور نوشته است. نام اگنس جایگزین نام واقعی همسر شکسپیر که آن هاتاوی بوده شده است. وی تنها پسرش همنت ۱۱ ساله را بر اثر طاعون از دست داده و سوگوار اوست. در این رمان رابطه اگنس با شکسپیر جوان نشان داده می‌شود اما تصویری از وی دیده نمی‌شود و تنها به عنوان مشهورترین نمایشنامه‌نویس جهان از وی نام برده می‌شود. این رمان سال ۲۰۲۰ برنده جایزه داستان زنان و جایزه حلقه ملی منتقدان کتاب شده بود.

این اولین فیلم ژائو پس از «جاودانگان» یا «ابدی‌ها» خواهد بود که برای مارول در سال ۲۰۲۱ ساخت و بیش از ۴۰۲ میلیون دلار در سطح جهان فروخت.

ژائو سازنده «سرزمین آوارگان» دومین زنی است که اسکار کارگردانی را دریافت کرده است. فرانسیس مک دورماند اسکار بهترین بازیگر زن را برای بازی در همین فیلم برد و این فیلم عنوان بهترین فیلم اسکار ۲۰۲۰ را هم از آن خود کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه