logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

با اعلام رسمی مدیربرنامه‌های سرمربی پرتغالی؛

امکان جدایی وجود دارد اما ساپینتو از استقلال رفتنی نیست!

امکان جدایی وجود دارد اما ساپینتو از استقلال رفتنی نیست!
مدیربرنامه‌های سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال از وضعیت نابه‌سامان مالی آبی‌پوشان پرده برداشت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ هوگو کاجودا، مدیربرنامه‌های ریکاردو ساپینتو پیرامون اوضاع نابه‌سامان باشگاه استقلال و این سرمربی پرتغالی اظهار داشت: وضعیت غیر ورزشی استقلال نگران‌کننده شده. بعد از صحبت‌های رئیس باشگاه باید بگویم ما در چند ماه گذشته مشکلات مالی سختی داشتیم و پرداخت حقوق‌ها به مربی و بازیکنان به تعویق افتاده. آخرین دستمزدی که ساپینتو گرفته، به ماه نوامبر برمی‌گردد. بدهی‌های زیادی در باشگاه وجود دارد که تیم را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

وی در ادامه بیان داشت: ریکاردو در چند ماه گذشته به دلیل پرداخت‌های معوق می‌توانست قراردادش را فسخ کند و استقلال برود ولی با فداکاری برای بازیکنان و هواداران ماند. او با ماندن در استقلال قهرمان سوپرکاپ شد که پیش از این تیم قهرمان این جام نشده بود. ساپینتو مصمم است تا استقلال را قهرمان لیگ کند. برای نمونه ساپینتو در ۹ بازی گذشته شکستی را نداشته و ۸ بازی به پیروزی رسیده و یک بازی مساوی کرده است.

مدیربرنامه‌های سرمربی استقلال در پایان به نشریه رکورد گفت: نتایج نشان می‌دهند او پیوند محکمی با بازیکنان ایجاد کرده. در این فصل پر از مشکل مهم این است که ساپینتو با مقاومت و شجاعت به همراه بازیکنانش به قهرمانی لیگ برسد تا تعهد خود را به باشگاه و میلیون ها هوادار استقلال نشان دهد. تمام این مشکلات باعث شده تا استقلال رقابت نابرابری با دیگر رقبا داشته باشد ولی با اتحاد بازیکنان و حمایت هواداران مشکلات را کنار خواهند گذاشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه