logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تکذیب اظهارات تاج توسط رئیس هیأت مدیره استقلال

کریمی: هنوز از آسیا حذف نشده‌ایم!/ از کسر امتیاز خبری نیست

کریمی: هنوز از آسیا حذف نشده‌ایم!/ از کسر امتیاز خبری نیست
رئیس هیأت مدیره باشگاه استقلال نسبت به حذف این تیم از لیگ قهرمانان آسیا واکنش نشان داد و گفت: استقلال هنوز از آسیا حذف نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت کریمی رییس هیات مدیره استقلال درمورد آخرین شرایط استقلال، احتمال کسر امتیاز از این تیم و حواشی اخیر آبی پوشان اظهار داشت: بایت کسر امتیاز و بستن پنجره هنوز دو هفته زمان داریم. دو هفته زمان داریم که بدهی‌ها را پرداخت کنیم و پنجره بسته نشود. اگر پنجره بسته هم شود، بعد از پرداخت پول می توانیم پنجره را باز کنیم. کسر امتیاز برای این فصل نیست و باید منتظر رای‌های بعدی ماند. 
وی ادامه داد: تا آخر ماه باید پول را پرداخت کنیم. اگر پرداخت نشود. پنجره استقلال بسته خواهد شد که بازهم جای نگرانی نیست، چون هر زمانی که پول پرداخت شود، پنجره باز می‌شود. هواداران نگران نباشند، چون قول می‌دهم که این اتفاق رخ ندهد. موضوع کسر امتیاز اصلا صحت ندارد و فضای مجازی فقط این مسائل را مطرح کرده و هواداران را نگران می‌کند. برای فصل جاری کسر امتیاز نداریم. خیال هواداران راحت باشد. 
رئیس هیأت مدیره باشگاه استقلال گفت: حذف قطعی استقلال از آسیا صحت ندارد. اگر آقایان نامه‌ای دارند، منتشر کنند. ما تا حدود 25 خردادماه زمان داریم تا موارد مربوط به استقلال بررسی شود. تمام بارگذاری‌ها انجام شده است. متاسفانه سر موضوع استراماچونی فضایی را ایجاد کردند که این مشکلات ایجاد شد. هواداران نگران نباشند و هیچ کسر امتیازی شامل حال استقلال نخواهد شد. بازیکنان و کادر فنی بسیار زحمت می‌کشند و دلی در این شرایط سخت پیش می‌روند. 
کریمی در پاسخ به این سوال که استقلال به دنبال واگذاری کمپ استقلال به یک کارگزار است یا خیر، تصریح کرد: این موضوع صحت ندارد، چون برای این کار هم بخش خصوصی‌سازی باید اجازه بدهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه