logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لاوروف:

جنگ اوکراین مبارزه بر سر نظم بین‌المللی نوین است

جنگ اوکراین مبارزه بر سر نظم بین‌المللی نوین است
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت: جنگ اوکراین و هر چیزی که در این کشور و اطراف آن اتفاق می‌افتد، بخشی از مبارزه آشکار برای نظم بین‌المللی نوین است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری تاس، وزیر خارجه روسیه در مقاله‌ای با عنوان «روسیه و آمریکای لاتین: مشارکت و همکاری آینده‌نگر» که روز پنجشنبه در وب‌سایت وزارت خارجه این کشور منتشر شد، گفت: روسیه از تصمیم کشورهای آمریکای لاتین برای نپیوستن به تحریم‌های ضد روسی غرب قدردانی می‌کند.

لاوروف در این مقاله نوشت: تصادفی نیست که تلاش‌ها برای کنار گذاشتن دلار آمریکا در تجارت خارجی و ایجاد زیرساخت‌های حمل و نقل، لجستیک، روابط بین بانکی، مالی و اقتصادی که تحت کنترل غرب نباشند، به طور قابل توجهی در سراسر جهان افزایش یافته است. سه چهارم کشورهای سراسر جهان از جمله دوستان آمریکای لاتین ما ترجیح دادند به تحریم‌های ضد روسیه نپیوندند.

به گفته این دیپلمات ارشد روسیه، هر چیزی که در اوکراین و اطراف آن اتفاق می‌افتد، بخشی از مبارزه آشکار برای نظم بین‌المللی نوین است.

لاوروف در ادامه این مقاله افزود: آنچه امروز در خطر است این است که آیا نظم جهانی همان‌گونه که منشور سازمان ملل، برابری حاکمیتی همه کشورها را اعلام می‌کند، واقعاً منصفانه، دموکراتیک و چند مرکزی خواهد بود یا اینکه ایالات متحده و ائتلافی که رهبری آن را بر عهده دارد، به هزینه سایر کشورها و با منابع آنها، در پی تحقق مطامع و اهداف خود خواهند بود.

وی تاکید کرد: این دقیقاً هدف مفهوم نظم مبتنی بر قوانین است. پایتخت‌های غربی می‌خواهند قوانین بین‌الملل و در درجه اول اهداف و اصول منشور سازمان ملل را با قوانینی که هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی وضع کرده است، جایگزین کنند.

این دیپلمات ارشد گفت: این حقیقت ساده توسط بسیاری از کشورهایی که (بدون توجه به آمریکا و اهدافش) بر اجرای برنامه‌های ملی خود تمرکز دارند و بیش از همه بر اساس منافع اصلی خود هدایت می‌شوند، درک شده است.

به نوشته خبرگزاری تاس، مقاله لاروف به زبان‌های پرتغالی و اسپانیایی در روزنامه‌ها و مجلات کشورهایی مثل برزیل و مکزیک منتشر شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه