logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حجم آب در سدهای کشور به ۲۹ میلیارد میلیون متر مکعب رسید

حجم آب در سدهای کشور به ۲۹ میلیارد میلیون متر مکعب رسید
با توجه به بارندگی های اخیر،حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ به عدد ۲۹ میلیارد و ۹۶۰ میلیون متر مکعب رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افزایش دمای هوا فرایند ذوب‌شدگی سطح پوشش برفی را تشدید کرده و از طرف دیگر بارش‌های اخیر موجب بالارفتن درصد پرشدگی سدها شده است.

تازه‌ترین گزارش مرکز اطلاعات و داده‌های آب کشور بیانگر آن است که میزان پرشدگی سدهای کشور ۱۹ فروردین ماه ۵۸ درصد بوده که با رشد ۳ درصدی در ۲۶ فروردین ماه به ۶۱ درصد افزایش یافت.

حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ به عدد ۲۹ میلیارد و ۹۶۰ میلیون متر مکعب رسیده است.

پارسال و در همین بازه زمانی این میزان ۲۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون متر مکعب بوده که رشد حدود ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

حجم آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۶ فروردین ۲۵ میلیارد و ۴۸۰ میلیون متر مکعب شده است. این در حالی است که پارسال و در همین بازه زمانی حجم آب ورودی به سدهای کشور ۲۰ میلیارد و ۷۴۰۶۲۰ میلیون متر مکعب بوده که ۲۳ درصد رشد یافته است.

حجم آب خروجی از مخازن سدهای کشور هم در مدت یاد شده از سال آبی جاری ۱۴ میلیارد و ۵۹۰ میلیون متر مکعب شده است. این میزان پارسال در همین بازه زمانی ۱۳ میلیارد و ۸۴۰ میلیون متر مکعب بوده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه