logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کولیوند:

خانه‌های هلال باید اجتماع محور شوند/ اردوگاه‌های هلال احمر باید در مدار فعالیت قرار گیرند

خانه‌های هلال باید اجتماع محور شوند/ اردوگاه‌های هلال احمر  باید در مدار فعالیت قرار گیرند
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر توسعه فعالیت‌های اجتماع محور گفت: خانه‌های هلال باید اجتماع محور شوند و از سوی دیگر نیاز است تا هلال احمر حضور بیشتری در مدارس داشته باشد و آموزش‌های امدادی را توسعه دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرحسین کولیوند در جلسه شورای معاونین گفت: جمعیت هلال احمر در روز جهانی قدس حضوری فعال داشت. این جمعیت برای تجمعات انبوه برنامه ریزی و در این حوزه حضور پررنگ دارد.

وی افزود: وظایف جمعیت هلال احمر گسترده است و در تمام لحظات باید آماده خدمت رسانی به مردم باشد. بر همین اساس این آمادگی وجود دارد تا برنامه‌های هفته هلال نیز به بهترین شکل انجام شود و دستاوردهای جمعیت هلال احمر در این سال‌ها معرفی شود.

کولیوند ادامه داد: ساماندهی تیم‌های سحر، توسعه طرح یاس و اعطای وام‌های خوداشتغالی با توجه به شعار سال باید در دستور کار قرار گیرد و به شکل جدی پیگیری شود.

وی افزود: امسال ضرورت دارد تا از تمامی ظرفیت‌ها بهره گرفته شود. یکی از این ظرفیت‌ها اردوگاه‌های هلال احمر است که باید در مدار فعالیت قرار گیرند و در این مسیر باید از داوطلبان و جوانان بهره گرفت. رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: روند افزایش جذب داوطلبان خوب بوده اما نباید به این بسنده کرد و باید مشارکت جوانان و داوطلبان را گسترش داد.

کولیوند با تاکید بر توسعه فعالیت‌های اجتماع محور گفت: توانمندسازی مردم برای افزایش تاب آوری امروز یک اولویت است و باید در این مسیر حرکت کرد. در راستای محقق شدن این هدف باید آموزش‌های همگانی در دستور کار قرار گیرد. رکن دیگر آموزش، تحقیق است و این حوزه نیز باید به صورت تخصصی دنبال شود.

وی افزود: خانه‌های هلال باید اجتماع محور شوند و از سوی دیگر نیاز است تا هلال احمر حضور بیشتری در مدارس داشته باشد و آموزش‌های امدادی را توسعه دهد.

کولیوند ادامه داد: آموزش صرفاً منحصر به آموزش‌های همگانی نیست و باید آموزش‌های تخصصی نیز مورد توجه باشد و به امدادگران و داوطلبان آموزش‌های تخصصی پیش بیمارستانی و کمک‌های اولیه ارائه شود.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: محرومیت زدایی و حضور در محله‌های کم برخوردار، تعامل با خیرین و توسعه توانبخشی دانش‌محور از دیگر اهداف جمعیت هلال احمر در سال جاری است.

وی افزود: در مسیر فعالیت‌های خود از شرکت‌های دانش بنیان کمک خواهیم گرفت زیرا می‌تواند دست آورده‌ای شگرفی داشته باشد. توریسم پزشکی و توانبخشی امروز می‌تواند با بهره گیری از همین هم افزایی‌ها توسعه یابد. کولیوند توضیح داد: ساماندهی به امور داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها و تکریم ارباب رجوع یک مساله مهم است زیرا ما وظیفه داریم تا بهترین خدمات را به مردم ارائه دهیم.

رئیس جمعیت هلال احمر در خصوص سایر اهداف جمعیت در سال جاری گفت: مساله تغییرات اقلیمی امروز باید مورد توجه قرار گیرد. این یک موضوع مهم است و باید در سطح جهانی در این خصوص هم افزایی شود تا آسیب‌های آن کاهش یابد.

کولیوند تاکید کرد: امروز تمامی فعالیت‌های جمعیت هلال احمر باید هماهنگ با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی انجام شود و از این بیانیه تبعیت کند تا اهداف جمعیت به شکلی صحیح‌تر انجام و محقق شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه