logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اوجی در صحن علنی مجلس:

کمبود بنزین در هیچ یک از جایگاه های سوخت کشور نداشتیم

کمبود بنزین در  هیچ یک از جایگاه های سوخت کشور نداشتیم
وزیر نفت گفت: در ایام تعطیلات نوروز در برخی از روزها مصرف بنزین به بیش از ۱۴۰ میلیون لیتر رسید اما هیچ یک از جایگاه‌های سوخت کشور با کمبود بنزین مواجه نشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد اوجی وزیر نفت در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۲۹ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون انرژی مبنی بر بررسی عملکرد وزارت نفت در تعرفه گذاری گاز مشترکان خانگی اظهار داشت: علیرغم عدم سرمایه گذاری کافی در دوره‌های گذشته برای توسعه صنعت نفت و گاز و ناترازی گاز، توانستیم دوره سرد و طولانی زمستان سال ۱۴۰۱ را بدون قطع گاز خانگی و اعمال خاموشی برق پشت سر بگذاریم.

وی بیان کرد: همچنین شاهد افزایش قابل توجه مصرف بنزین در کشور بودیم و با وجود این موفق شدیم بنزین مورد نیاز مردم را در ایام پایانی سال گذشته با وجود افزایش مسافرت‌ها تأمین کنیم.

وزیر نفت تصریح کرد: در ایام تعطیلات نوروز در برخی از روزها مصرف بنزین به بیش از ۱۴۰ میلیون لیتر رسید اما هیچ یک از جایگاه‌های سوخت کشور با کمبود بنزین مواجه نشد.

اوجی ادامه داد: دشمن و عوامل استکبار برنامه ریزی کرده بودند با جنگ ترکیبی و ایجاد چالش در تأمین بنزین و گاز، زمینه نارضایتی عمومی را فراهم کنند که این ترفند دشمن خنثی شد.

وی اظهار داشت: در یکی از تبصره‌های بودجه ۱۴۰۱ دولت مکلف به اصلاح الگوی مصرف گاز طبیعی شده و در این زمینه مقرر شده تعرفه‌های بخش گاز خانگی اصلاح شود. یکی از اهداف اصلاح الگوی مصرف، رفع مشکل ناترازی بین تولید و مصرف گاز است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه