logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مددوف:

وزرای خارجه کشورهای گروه هفت دروغگوهای بی سیرت هستند

وزرای خارجه کشورهای گروه هفت دروغگوهای بی سیرت هستند
معاون شورای امنیت و رئیس جمهور سابق روسیه، در حمله‌ای تند به وزرای خارجه کشورهای گروه هفت، آنها را به دروغگویی و بی‌شرمی متهم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تاس، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت و رئیس جمهور سابق روسیه، در حمله‌ای تند به وزرای خارجه کشورهای گروه هفت، آنها را به دروغگویی و بی‌شرمی متهم کرد.

مدودف در کانال تلگرامی خود نوشت: دروغگوهای بی‌سیرت! آنها خودشان (روی سر مردم) بمب هسته‌ای ریختند اما ذره‌ای پشیمان نیستند. آنها تا ابد با زبان تزویر و دروغ حرف زده و هم به مردم خودشان و هم دیگران، دروغ‌های وقیحانه می‌گویند و سپس مدعی می‌شوند که این کشور ماست که درباره اوکراین «اطلاعات کذب» پخش می‌کند.

وی افزود: آنها حالا از روسیه می‌خواهند تا به آنها درباره سلاح‌های هسته‌ای، نوعی تضمین بدهیم اما در واقعیت، خودشان به جنگ هسته‌ای بین کشور ما و ناتو در آینده، اشاره می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه نشست وزرای خارجه گروه هفت در ژاپن تاکید کرد: آنجا همان کشوری است که هزاران نفر از مردمش با بمب‌های اتمی کشته شدند. کشوری که رهبرانش عملاً روی قبور شهروندان و مردم خودشان که به دست آمریکایی‌ها کشته شدند، آب دهان می‌اندازند!

وزرای خارجه گروه هفت پیش‌تر در بیانیه‌ای مشترک از مسکو خواستند تا «هم در حرف و هم در عمل» اثبات کند که جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نداشته و در نتیجه چنین جنگی هرگز نباید دربگیرد.

در این بین، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در حاشیه این رویداد گفت که «هیروشیما و ناکازاکی، پررنگ‌ترین نشانه و یادآور ویرانی بی‌سابقه و درد و رنج بی‌حد و حصری انسان است که مردم ژاپن در نتیجه بمباران اتمی سال ۱۹۴۵ متحمل شدند.

البته بلینکن، هیچ اشاره‌ای به این موضوع نکرد که بمبارات اتمی ژاپن، کار آمریکا بود!

آمریکا در اواخر جنگ جهانی دوم، با هدف تسریع تسلیم ژاپن، شهرهای هیروشیما و ناکازاکی را بمباران اتمی کرد. این اقدام تا به امروز تنها نمونه استفاده از سلاح اتمی در دوران جنگ در تاریخ بشر است. نخستین بمب اتمی آمریکا ششم آگوست ۱۹۴۵، بلافاصله ۷۰ تا ۱۰۰ هزار نفر را در هیروشیما کشت و بسیاری از بازماندگان بعدها به‌دلیل بیماری‌های ناشی از تشعشعات رادیواکتیو و سایر عوارض آن جان خود را از دست دادند. براساس تازه‌ترین برآوردها، بمباران هیروشیما در مجموع جان ۳۰۸ هزار تن را گرفت. ناکازاکی دو روز بعد بمباران شد و حدود ۷۰ هزار نفر بی‌درنگ کشته و شهر از روی نقشه زمین پاک شد. شمار قربانیان حمله دوم از ۱۷۵ هزار نفر تجاوز کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه