logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

محسنی اژه ای:

اقدامات مقابله‌ای با سرقت با قدرت و قوت بیشتری ادامه یابد

اقدامات مقابله‌ای با سرقت با قدرت و قوت بیشتری ادامه یابد
رئیس قوه قضاییه گفت: اقدامات مقابله‌ای و بازدارنده در مقوله مقابله با جرم سرقت، هم از ناحیه فراجا و هم از ناحیه دستگاه قضائی و قضات دادسرا و دادگاه‌ها باید با قدرت و قوت بیشتری ادامه یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، جلسه بررسی، پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای و مسئولان ذیربط در دستگاه قضائی و سایر بخش‌ها برگزار شد.

رئیس قوه قضائیه در این جلسه پس از استماع مطالب و گزارشات مسئولان ذیربط، دستورات و توصیه‌های مهمی را درخصوص پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در راستای تأمین و ارتقای مقوله امنیت روانی مردم مطرح کرد.

رئیس دستگاه قضا طی سخنانی در این جلسه، بیان داشت: در مقوله سرقت، بحث فقط بر سر خسارت مادی و مالی که به فرد وارد می‌شود نیست؛ در اینجا، موضوع مهم دیگر، تهدید امنیت روانی مردم و ترس و دلهره‌ای است که بر فرد مالباخته و خانواده او وارد می‌شود؛ لذا توجه به این جنبه از جرم سرقت نیز مورد تاکید است.

رئیس عدلیه با قدردانی از اقدامات فراجا به منظور مقابله با سرقت و کیف‌قاپی، اظهار داشت: اقدامات مقابله‌ای و بازدارنده در مقوله مقابله با جرم سرقت، هم از ناحیه فراجا و هم از ناحیه دستگاه قضائی و قضات دادسرا و دادگاه‌ها باید با قدرت و قوت بیشتری ادامه یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به سرقت بعضی از تجهیزات و زیرساخت‌های مرتبط با تأسیسات شهری برق و آب و گاز و مخابرات و خساراتی که از این ناحیه به زندگی مردم و صاحبان مشاغل، حرف، کسبه و بنگاه‌های تولیدی وارد می‌آید، گفت: در مقوله سرقت تجهیزات و تأسیسات زیرساختی مرتبط با برق و آب و گاز و مخابرات، نباید صرفاً به ارزش مادی این تجهیزات و تأسیسات توجه شود؛ مثلاً گفته شود فلان مقدار سیم برق یا کابل برق، توسط سارق به سرقت رفت؛ بلکه در این مقوله باید خسارات ناشی از سرقت و تخریب این تجهیزات که به زندگی و کسب و کار مردم وارد می‌شود، در اتخاذ اقدامات و صدور آرای قضائی بازدارنده، مورد لحاظ قرار گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه