logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حمله هوایی و مقابله ضد هوایی در شمال خارطوم

حمله هوایی و مقابله ضد هوایی در شمال خارطوم
رسانه‌ها بامداد جمعه از مقابله پدافند هوایی نیروهای واکنش سریع سودان با جنگنده‌های ارتش در شهر خارطوم البحری خبر دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شبکه "الجزیره" از افزایش صدای شلیک پدافند هوایی نیروهای واکنش سریع به پرواز جنگنده‌های ارتش در شهر خارطوم البحری خبر داد.

الجزیره ساعاتی پیش گزارش داد که جوی از هشدار در مناطق مختلف مناطق درگیری در سودان سایه افکنده است.

این شبکه اعلام کرد که صدای تیراندازی در اطراف فرماندهی کل ارتش، فرودگاه، محله‌های «کافوری»، «الریاض» و «سوبا» در خارطوم پایتخت سودان قطع شده است.

الجزیره گزارش داد که به علت فرا رسیدن عید سعید فطر، شماری از بازارهای شرق خارطوم شاهد حضور شبانه اما محدود مردم برای خرید عید بوده است.

سودان از شنبه هفته گذشته (۲۶ فروردین ماه) صحنه درگیری و خشونت سنگین میان نیروهای ارتش و نیروهای واکنش سریع این کشور است.

عبدالفتاح البرهان فرمانده ارتش و "محمد حمدان دقلو" (حمیدتی) هر یک روز شنبه همدیگر را متهم کردند که نیروهای دو طرف در جنوب خارطوم؛ پایتخت در نزدیکی شهرک ورزشی به دیگری حمله کرده است.

در ادامه تحولات خشونت بار در سودان و درحالی که آتش‌بس میان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع سودان از ساعت ۱۸ روز چهارشنبه تمدید شده بود و دوطرف پایبندی خود را به آن اعلام کرده بودند، درگیری ها از ساعت اجرای آتش‌بس تاکنون ادامه دارد.

روز پنجشنبه نیز درگیری ها در پایتخت سودان در اطراف مقر نهادهای راهبردی و ادعاهای دو طرف درگیری درباره تسلط بر مواضعی یکدیگر نیز مانند روزهای قبل ادامه دارد.

سازمان جهانی بهداشت از کشته شدن ۳۰۰ نفر و زخمی شدن ۲ هزار و ۶۰۰ نفر از آغاز درگیری‌ها در سودان خبر داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه