logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بندرعباس میزبان مسابقات آزاد کشوری «استند آپ پدل برد»

بندرعباس میزبان مسابقات آزاد کشوری «استند آپ پدل برد»
مسابقات استنداپ پدل برد کشوری در دو بخش زنان و مردان در شهر بندر عباس برگزار می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کمیته روابط عمومی فدراسیون ورزش های دریایی و ساحلی؛ مسابقات آزاد لیگ قهرمانی کشور «استنداپ پدل برد» بطور مجزا در دو بخش زنان و مردان طی روز های هفتم (مردان) و هشتم (زنان) اردیبهشت ماه با نظارت کادر فنی تیم های ملی در شهر بندر عباس با حضور تیم هایی از مازندران، گیلان، کرمانشاه، بوشهر، کردستان، خوزستان، اصفهان، تهران، خراسان رضوی، چهار محال و بختیاری، مناطق آزاد کیش، قشم و اروند برگزار می‌شود.

رضا شجیع سرپرست فدراسیون ورزش های دریایی و ساحلی ضمن بیان این مطلب خاطر نشان کرد: این مسابقات که در مسافت های ۱۰ کیلومتر، ۵ کیلومتر و ۲۰۰ متر برگزار می شود میتواند زمینه ثبت رکورد ورزشکاران این رشته برای حضور در تیم ملی و اعزام به مسابقات آسیایی و جهانی را فراهم نماید.

وی افزود: با توجه به جایگاه نایب رییسی ایران در فدراسیون آسیا و مسئولیت غرب آسیا در موج سواری، کشورمان جایگاه ویژه ای در رشته استند آپ پدل برد دارد و این مرهون تلاش های بسیار خوب انجمن موج سواری است. بنابراین پیش بینی می شود با یک برنامه‌ریزی منسجم و با حمایت مسئولین بتوانیم اولین مدال بازی های آسیایی را در این رشته کسب کنیم و این در حالی است که استند آپ پدل برد در المپیک ۲۰۲۴ پاریس بصورت نمایشی و در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس بصورت رسمی حضور خواهد داشت.

سرپرست فدراسیون ورزش های دریایی و ساحلی در خاتمه تصریح کرد:همچنین رشته موج سواری در بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس بطور رسمی حضور داشته و تمام تلاش ما اینست که بتوانیم برای نخستین بار موفق به کسب سهمیه المپیک شویم که برای دستیابی به این هدف برنامه ریزی هم کرده آیم ولی نیاز به حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک داریم چرا که کسب سهمیه المپیکی در موج سواری نقطه عطفی در تاریخ ورزش کشور محسوب شده و باعث گرایش بیشتر جوانان به ورزش های دریایی خواهد شد. 

مسابقات استندآپ بدل برد بصورت آزاد بوده و علاقه مندان برای ثبت نام و شرکت در این مسابقات می‌توانند با انجمن موج سواری فدراسیون تماس حاصل نمایند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه