اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

رفتن به کافا در 4 روز اخیر مشخص می شود

قلعه نویی: دو نام برای دستیار خارجی درنظر داریم/ درباره خداحافظی قدوس و انصاری فرد چیزی نشنیده ام

قلعه نویی: دو نام برای دستیار خارجی درنظر داریم/ درباره خداحافظی قدوس و انصاری فرد چیزی نشنیده ام
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: در جلسه امروز علاوه بر سرمربی تیم ملی، مدافع مربیان لیگ هم بودم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی فوتبال در خصوص جلسه امروز با مسئولان فدراسیون فوتبال اظهار داشت: جلسه خیلی خوبی بود. جلسه اول در مورد برنامه‌های لیگ آینده بود که دو کار را انجام دادیم. یکی اینکه تقویم تیم ملی المپیک را برای اولین بار دیدیم. علاوه بر سرمربی تیم ملی، مدافع مربیان لیگ هم بودم.

وی افزود: خیلی مواقع منافع باشگاه‌ها را ارجح دانستیم. خودم هم مربی لیگ بودم. جلسه خیلی خوبی بود اما برخی جزئیات وجود دارد. باید جا به جایی شود. برنامه را به ما دادند. ما هم باید با همکاران بنشینیم و نهایی‌اش کنیم که به قول تاج بتوانیم یک برنامه یک ساله بدهیم. اگر این اتفاق بیفتد کار خوبی است. سهیل مهدی و کشوری هم مشکلات خودشان را دارند. برنامه ریزی یکساله شده، اگر اعلام نمی‌شود چون سرانجام مسائل دیگر هم هست.

قلعه نویی در مورد جلسه با تاج، گفت: جلسه بعدی هم با مهدی تاج در مورد همکاران‌مان بود. او هم لطف کرد و حکم ما را داد. جلسه خیلی خوبی بود. برای تورنمنت کافا قرار شد برویم امکانات را ببینیم. خوشبختانه می گویند تیم کنیا اضافه شده، عمان هم هست. آنطور که می گفتند چمن مصنوعی نیست. طبیعی است. قرار شد برویم زمین و هتل را ببینیم. قرقیزستان است و چمن طبیعی دارد.

سرمربی تیم ملی در خصوص اینکه معلوم نیست به تورنمنت کافا بروند یا خیر، عنوان کرد: اگر شرایطی که مد نظر کادرفنی است، فراهم باشد. قرار شده در 4 روز اخیر مشخص شود.

وی در مورد اینکه آیا برنامه جایگزین دارند، گفت: نه، یکی از مشکلات ما همین است ولی فیفا دی بعدی هم یک برنامه خیلی خوب داریم که خراطی، ممبینی و تارقلی زاده در حال تلاش هستند. یک برنامه خالی دیگر هم داریم.

قلعه‌نویی در مورد اینکه آیا به جمع بندی برای معرفی دستیار خارجی رسیده، اظهار داشت: اجازه بدهید اسم نبرم. همکار است. دستیار نیست. دو اسم دادیم که هرموقع نبی با دپارتمان بین الملل نهایی کرد، اعلام می‌شود.

وی در مورد اینکه آیا فدراسیون بودجه کافی برای تورنمنت کافا دارد، گفت: این را از مهدی تاج بپرسید. از من فنی بپرسید.

سرمربی تیم ملی در خصوص اینکه زمان اعزام کادرفنی و اجرایی تیم ملی به قرعه کشی جام ملت ها 19 اردیبهشت است، گفت: آنجا یک آنالیز جام جهانی است که 2 روز قبلش می رویم. بعد از آن قرعه کشی جام ملت‌هاست. اول من و میرشاد ماجدی می رویم. 2 روز برای آنالیز جام جهانی هستیم. بعد از آن 3-2 روز هم برای قرعه کشی جام ملت‌هاست.

قلعه‌نویی در مورد خداحافظی برخی بازیکنان مانند سامان قدوس و کریم انصاری‌فرد و اینکه آیا با این بازیکنان صحبت کرده، گفت: چون درگیر لیگ و در انتهای مسابقات هستند ما چیزی نشنیده‌ایم ولی اگر نیاز باشد صحبت هم می‌کنیم.

وی در خصوص اینکه آیا بازیکنانی مانند مرتضی پورعلی گنجی که در اردوی قبلی تیم ملی حضور نداشته‌اند قرار است همیشه نباشند، عنوان کرد: نه اصلا چنین چیزی نیست. هرکسی شایسته و عملکرد خوبی داشته باشد، در خدمتش هستیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه