اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

5 کشته در جریان تیراندازی در تگزاس آمریکا

 5 کشته در جریان تیراندازی در تگزاس آمریکا
طی تیراندازی بامداد روز شنبه در جنوب شرق ایالت تگزاس آمریکا دست کم پنج نفر کشته شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مقامات آمریکایی روز شنبه خبر دادند که در جریان تیراندازی که منزلی در جنوب شرق ایالت تگزاس را هدف قرار داده بود پنج نفر کشته شدند.

 بر اساس اعلام مقامات شهر سان جاسینتو، ساعت‌های اولیه بامداد شنبه، در جریان تیراندازی در شهر کلیولاند که از توابع شهر هیوستن ایالت تگزاس بوده، چهار نفر کشته شدند و نفر پنجم نیز در بیمارستان جان خود را از دست داد.

بر اساس گزارش‌ شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز، هنوز فرد مهاجم دستگیر نشده است.

 منابع خبری گزارش داده‌اند تعداد تیراندازی‌های کور در آمریکا رکورد جدیدی ثبت کرده و تقریباً در هر هفته یک تیراندازی در این کشور اتفاق می‌افتد.

پایگاه داده‌ای که این حواث را رصد می‌کند گزارش داده مرگ و میرهای ناشی از ۱۷ تیراندازی در ۱۱۱ روز گذشته ۸۸ نفر بوده است. تنها در سال ۲۰۰۹ تعداد افراد کشته شده در اثر تیراندازی تا این وقت از سال نزدیک به چنین رقمی بوده است.

این رویدادها تنها بخشی از خشونت‌های مرگبار سالانه در آمریکا را پوشش می‌دهند. اما مطابق این آمارها به طور متوسط یکبار در هر ۶.۵۳ روز رخ می‌دهند.

انگیزه‌های تیراندازی‌های کور موارد زیادی از جمله قتل به همراه خودکشی، خشونت‌های خانگی، تلافی‌جویی‌های باندهای تبهکار، تیراندازی در مدرسه و تیراندازی در محل کار را شامل می‌شوند. با وجود این، موانع برای تغییر همچنان پابرجا هستند.

علی‌رغم آنکه وقوع چنین تیراندازی‌هایی هر بار به مباحثات عمومی در باب اقدام‌های لازم دامن می‌زند احتمال تصویب قوانینی برای جلوگیری از استفاده از سلاح‌های نیمه خودکار بعید به نظر می‌رسد.

با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

همچنین بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی  (۴۸ درصد)  از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه