logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی فرانسه را کسب کرد

فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی فرانسه را کسب کرد
فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» به کارگردانی هادی شیبانی جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی دهمین دوره جشنواره سازمان عفو بین‌الملل فرانسه را کسب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» به کارگردانی هادی شیبانی و تهیه‌کنندگی هادی شیبانی و کمپانی راویندر داکا تله‌ فیلمز جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی دهمین دوره جشنواره سازمان عفو بین‌الملل فرانسه را کسب کرد.

جشنواره بین‌المللی فیلم سازمان عفو بین‌الملل فرانسه Amnesty International Au Cinema pour les Droits humains با هدف نمایش آثاری با موضوع آزادی بیان، حقوق زنان و تبعیض علیه بشریت شکل گرفته است.

در دهمین دوره این جشنواره که با حضور علاقه‌مندان و بسیاری از فعالان حقوق بشر، از تاریخ 10 اسفند 1401 تا  11 فروردین 1402 در شهرها و مراکز اجتماعی جزیره کُرس و جنوب دریای مدیترانه در فرانسه برگزار شد، 44 فیلم (16 فیلم بلند و 28 فیلم کوتاه) در پنج بخش بهترین فیلم داستانی، بهترین فیلم مستند، بهترین فیلم کوتاه داستانی، بهترین فیلم کوتاه مستند و بهترین فیلم از نظر مخاطبان جوان، انتخاب و تمامی آثار در 186 سانس نمایش مختلف در 81 مرکز سینمایی یا هنری اکران شدند. بر اساس آمار رسمی جشنواره، تعداد مخاطبان دهمین دوره، 6248 نفر بوده است. در بخش فیلم کوتاه داستانی، «کَت‌وُمَن» موفق به کسب جایزه بهترین فیلم از دهمین جشنواره سازمان عفو بین‌الملل فرانسه شد.  این دومین جایزه بین‌المللی این فیلم کوتاه پس از دریافت جایزه بهترین فیلم داستانی از سی و پنجمین جشنواره فیلم فیفاک تونس FIFAK است.

در ادمه حضور جهانی، فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن» موفق شد به بخش دانشجویی شصت و سومین دوره جشنواره فیلم زلین نیز راه یابد.

جشنواره فیلم زلین Zlín Film Festival در سال ۱۹۶۱ به‌عنوان یکی از پیشگامان جشنواره‌های فیلم ویژه کودکان و نوجوانان آغاز به کار کرد. این جشنواره هر ساله در شهر زلین در جنوب شرقی جمهوری چک برگزار می‌شود. از آنجایی که این جشنواره عضو فعال و رسمی انجمن فیلم کودک اروپا است؛ علاوه بر نمایش فیلم‌ها، آموزش، آگاهی‌بخشی نسبت به جهان و پرورش ادراک زیبایی‌شناختی، اجتماعی و اخلاقی کودکان و نوجوانان را از اهداف اصلی این رویداد می‌داند. شهر زلین با سابقه بیش از شش دهه میزبانی جشنواره بین‌المللی فیلم ویژه کودکان و نوجوانان، اولین شهر برگزارکننده یک جشنواره فیلم برای کودکان است و سالانه بیش از 95 هزار نفر بازدیدکننده از جشنواره را ثبت کرده است. در سال ۲۰۰۸، رکورد تماشاگران این جشنواره شکسته شد و به بیش از 100 هزار نفر رسید.

در بخش دانشجویی زلین، 50 فیلم در سه بخش داستانی، مستند و انیمیشن حضور دارند و فیلم کوتاه «کَت‌وُمَن»، اولین فیلم کوتاه هادی شیبانی، به‌عنوان تنها نماینده ایران در بخش دانشجویی، داستانی جشنواره زلین Zlín Dog حضور خواهد داشت.

شصت و سومین دوره جشنواره فیلم زلین از 1 تا 7 ژوئن ( 11 تا 17 خرداد 1402) در شهر زلین برگزار و آثار منتخب در برخی شهرهای دیگر جمهوری چک نیز نمایش داده خواهند شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه