اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

به مناسبت روز ملی جمعیت؛

پویش حمایت از زوج‌های نابارور برگزار می‌شود

پویش حمایت از زوج‌های نابارور برگزار می‌شود
پویش حمایت از زوج‌های نابارور، مناسبت روز ملی جمعیت در هفته اول خرداد ماه برگزار می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا وابسته به جهاد دانشگاهی؛ این پویش با هدف برجسته کردن اهمیت حمایت از زوج‌های نابارور در تحقق سیاست‌های جمعیتی کشور طراحی شده و برای دهمین سال متوالی، از ۳۰ اردیبهشت تا ۵ خرداد ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

با توجه به شیوع حدود ۲۰ درصدی ناباروری در کشور، حمایت‌های همه‌جانبه از زوج‌های نابارور، از جمله افزایش آگاهی درباره علل و درمان‌های ناباروری، افزایش پوشش بیمه‌ای خدمات درمان ناباروری، اصلاح نگرش‌ها و باورهای نادرست درباره ناباروری در جامعه و معرفی امکانات و دستاوردهای کشور در این زمینه می‌تواند نقش مهمی در تحقق سیاست‌های جمعیتی کشور ایفا کند.

حمایت از فرزندآوری و زوج‌های نابارور، سن و باروری، حفظ باروری، باورهای نادرست درباره ناباروری، عوامل خطر ابتلاء به ناباروری و راهکارها، ملاحظات روانشناختی در ناباروری، سلامت باروری و اطمینان از تولد فرزند سالم و جمعیت، خانواده و فرزندآوری به عنوان محورهای اصلی روزشمار این پویش در نظر گرفته شده‌اند.

آگاهی‌رسانی درباره ابعاد مختلف ناباروری در رسانه‌های اجتماعی، ارائه خدمات تشخیصی اولیه رایگان به زوج‌های نابارور در مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا و فراخوان و مسابقه بهترین عکس با موضوع ناباروری از جمله برنامه‌های این پویش است.

آگاهی‌رسانی درباره ابعاد مختلف ناباروری و حمایت از زوج‌های نابارور در زمره مسئولیت اجتماعی تلقی می‌شود و مراکز، نهادها و رسانه‌هایی که به عنوان بخشی از مسئولیت اجتماعی خود مایل به همکاری در این پویش هستند، می‌توانند با واحد روابط عمومی پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا تماس بگیرند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه