logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رییس سازمان حفاظت محیط زیست:

احیا نقش مردم در حفظ منابع طبیعی اصلی بنیادین و ضروری است

احیا نقش مردم در حفظ منابع طبیعی اصلی بنیادین و ضروری است
رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: جامعه باید به این سمت هدایت شود که حفظ محیط زیست و منابع طبیعی تضمین کننده امنیت غذایی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سومین همایش ملی حمایت و حفاظت جنگل‌ها و مراتع ایران در باغ گیاه شناسی برگزار شد. علی سلاجقه، رئیس سازمان ملی حفاظت محیط زیست در این همایش گفت: هر چه در نهادهای اجرایی فعالیت بیشتری داشته باشید خلاءهای بیشتری در حوزه حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی احساس می‌کنید. ما در سازمان به هر جا دست دراز کردیم برای کمک علمی و داده‌های تحقیقاتی اما یافته‌ای از مجموعه این پژوهش‌ها چیزی دریافت نکردیم.

وی افزود: در جهان تغییرات با سرعت بالا در حال رخ دادن است. در این فضا علم باید میدان داری کند و متغیرها پیچیده‌تر شده است.

وی با بیان اینکه در دگردیسی که در حال اتفاق است نقش انسان اهمیت بسیاری دارد، ادامه داد: امروز با دگردیسی در پوشش گیاهی و همبستگی بین اجزا بین زیست بوم‌ها مواجه هستیم. در چنین شرایط رویکردهای گذشته کارساز نیست. در جهان تغییرات اقلیمی با مدیریت مناسب در حال انجام است. اما در کشور با وجود پیشینه علمی و دینی که داریم عملکردها مناسب نبوده و هنوز مشکلات ادامه دارد.

سلاجقه با اشاره به نقش مردم عنوان کرد: حضور مردم در حفاظت از محیط زیست باید فراگیرتر شود زیرا گاهی احساس می‌شود مردم در مقابل منابع طبیعی قرار گرفته اند.

وی گفت: در اجرای برنامه‌ها باید اثبات شود منابع طبیعی پشتیبان حفظ محیط زیست است بنابراین باید فرایندهای انجام کارها تسهیل شود که در اینجا نقش دانش بنیان‌ها پررنگ می‌شود.

رئیس سازمان محیط زیست در بخشی دیگر از سخنان خود عنوان کرد: در جهان تقابل‌ها حل شده و بهره برداری از منابع روی زمینی و زیر زمینی بدون آسیب به محیط زیست در راستای نیازهای جوامع انسانی در حال انجام است.

اثرات تخریب محیط زیست

سلاجقه با اشاره به تأثیر ریزگردها بر صنایع بیان کرد: طی تحقیقاتی تأثیر ریزگردها و غبار روی صنایع مورد مطالعه قرار گرفت و اعداد و ارقام به دست آمده عجیب است. به طور قطع اگر با این ارقام با جامعه و مسؤولان متولی امر صحبت شود نگاه‌های اصلاح می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: نهادهای متولی جدا از یکدیگر نبوده و باید با هم افزایی مشکلات را حل کنند.

وی خاطرنشان کرد: بودجه در نظر گرفته شده در بخش‌های مختلف نهادهای اجرایی در راستای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی عددی است که می‌تواند کمک کننده باشد. به عنوان مثال در لایحه بودجه امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان برای کیفی سازی و بهبود سوخت در راستای حفظ محیط زیست تعیین شده است.

سلاجقه در پایان تاکید کرد: جامعه را به این سمت هدایت کنیم که حفظ محیط زیست و منابع طبیعی کشور تضمین کننده امنیت غذایی است بنابراین باید نقش مردم در لایحه بودجه در اجرا برنامه‌ها احیا شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه