logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عزت الله ضرغامی:

قیمت بلیت ورودی موزه ها و محوطه های تاریخی افزایش نمی یابد

قیمت بلیت ورودی موزه ها و محوطه های تاریخی افزایش نمی یابد
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: قیمت بلیت ورودی موزه‌ها، محوطه‌های تاریخی امسال در راستای شعار مهار تورم افزایش نمی‌یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صبح جمعه در گفتگو با خبرنگاران در تکاب اظهار کرد: قیمت بلیت ورودی موزه‌ها، محوطه‌های تاریخی و پایگاه‌های میراث فرهنگی امسال در راستای شعار مهار تورم افزایش نمی‌یابد و همچنان پنجاه هزار ریال خواهد بود.

وی ادامه داد: براساس قانون اعتبارات مرمت و نگهداری آثار تاریخی از طریق درآمد موزه‌ها و پایگاه‌ها تأمین می‌شود و اعتبارات وزارتخانه نیز محدود است اما تصمیم گرفتیم امسال هیچ گونه افزایش قیمتی در بلیت ورودی موزه‌ها نداشته باشیم.

وی افزود: حتی برای بازدید اقشار مختلف از موزه‌ها نیز تسهیلات ویژه ای در نظر گرفتیم و در مناسبت‌ها نیز ورودی موزه‌ها و پایگاه‌ها رایگان است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه تقویت فرهنگ میراث ناملموس برای ما بسیار مهم است گفت: موقعیت موزه‌ها و بناهای تاریخی به عنوان میراث ملموس ارزشمند و کالبد و بستری برای ترویج میراث ناملموس است.

ضرغامی با اشاره به اینکه نیاز داریم ببینیم نیاکان ما چگونه با صلح و صفا زندگی می‌کردند، ادامه داد: ۳ هزار میراث ناملموس ثبت شده در کشور داریم که گنجینه ارزشمند و گمشده جامعه امروز به شمار می‌رود.

وی با اشاره به در پیش بودن هفته موزه‌ها و میراث فرهنگی اضافه کرد: میراث قبل و بعد از اسلام بسیار ارزشمند است و باید برجستگی‌های آن را استخراج کنیم و راوی‌ها و محققان به درستی در این زمینه کار کنند.

ضرغامی گفت: امروز جوانان ما نیاز دارند با هویت و گذشته خود آشنا شوند و هفته موزه‌ها فرصت خوبی برای این موضوع است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین در دومین روز از سفر به آذربایجان غربی از پروژه‌ها، اماکن و مناطق گردشگری میاندوآب بازدید کرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: این شهر ضمن اینکه پتانسیل بالایی در حوزه گردشگری دارد، دارای میراث فرهنگی تاریخی بسیاری نیز است.

وی افزود: رودخانه زرینه رود بهترین ظرفیت برای گردشگری میاندوآب با توجه به موقعیت جغرافیایی این شهرستان است.

وزیر میراث فرهنگی در ادامه با اشاره به اهمیت حفظ بناهای تاریخی تصریح کرد: پل تاریخی تاتائو که احداث بنای آن برمی گردد به دوران صفوی از جمله پل‌هایی که ظرفیت و جاذبه گردشگری بخصوصی دارد.

وی افزود: مرمت و بازسازی این پل اعتبار دارد اما کم است ما حتماً اعتبار را افزایش می‌دهیم تا در سریع‌ترین زمان ممکن این پل مرمت و دستک‌های پل آماده شود و دسترسی و تردد مردم به روی عرشه این پل به آسانی صورت گیرد تا مردم این منطقه از جاذبه گردشگری این پل استفاده کنند.

ضرغامی گفت: منطقه گردشگری سد نوروز در وسعت ۱۷۰ کیلومتر یکی از بی نظیرترین منطقه گردشگری در کشور است که از مجموعه کاخ سعدآباد هم بزرگ‌تر است.

وی افزود: ما مشکلات را بررسی کردیم و از نزدیک شاهد پروژه‌ها و مناطق گردشگری شدیم که قطعاً تصمیمات خوبی برای توسعه زیر ساخت‌های گردشگری این شهرستان در وزارت خانه خواهیم گرفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه