اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نظر سرمربی و کاپیتان تیم والیبال شهداب پس از پیروزی نخست؛

تندروان: پیروزی شیرینی مقابل تیم عراق داشتیم/ مهدوی: از تجربیات معروف استفاده می‌کنیم

تندروان: پیروزی شیرینی مقابل تیم عراق داشتیم/ مهدوی: از تجربیات معروف استفاده می‌کنیم
سرمربی و کاپیتان تیم والیبال شهداب یزد پس از نخستین بازی جام باشگاه‌های آسیا به اظهارنظر پرداختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیروزی تیم والیبال شهداب یزد در نخستین گام رقابت‌های والیبال جام باشگاه‌های آسیا مقابل گاز جنوب عراق، واکنش سرمربی و کاپیتان نماینده ایران را در پی داشت.

تندروان: پیروزی شیرینی مقابل تیم عراق داشتیم

محمدرضا تندروان، سرمربی شهداب در مورد این دیدار گفت: به مجموعه شهداب و بازیکنان عزیزمان که امروز پر تلاش ظاهر شدند، تبریک می‌گویم. یک پیروزی شیرین داشتیم چون تیم عراق پرمهره است و چهار بازیکن خارجی دارد. چالش ما در چند روز اخیر شناسایی و آنالیز این بازیکنان بود.

او در ادامه عنوان داشت: بازی اول تورنمنت همیشه بازی سختی است چون شناخت کافی نیست. بازی‌های بعدی آنالیزهای بهتری خواهیم داشت اما تمرکز ما روی تیم و کارهای تاکتیکی خودمان بود. در نهایت در بحث دفاعی توانستیم تیم گاز را کنترل کنیم و شکست دهیم.

تندروان با بیان اینکه مسابقات پرفشار است و همه تیم‌ها با قدرت آمده‌اند، تاکید داشت: تیم‌ها از بازیکنان خارجی زیادی برخوردار هستند. ما هم قدم به قدم جلو می‌رویم و اکنون فقط به بازی فردا فکر می‌کنیم. امیدوارم برنده از زمین بیرون بیاییم.

او در مورد دیدار با افغانستان در دومین مسابقه جام باشگاه‌های آسیا گفت: تفاوت زیادی بین سطح بازی ما با تیم افغانستان وجود دارد اما باید با این ذهنیت وارد زمین شویم که والیبال بازی کنیم تا پیروز شویم. تفکر از پیش برنده بودن برای تیم، آفت است و امیدوار در چند ساعت آینده ریکاوری خوبی انجام دهیم تا فردا هم بازی خوبی داشته باشیم.

مهدوی: از تجربیات معروف استفاده می‌کنیم

مهدی مهدوی، پاسور شهداب در مورد این پیروزی اظهار داشت: مهمترین عامل پیروزی ما این بود که در حمله‌های اول خوب بودیم و حمله‌های تیم عراق را هم کنترل کردیم. هر چه جلو رفتیم در دفاع خوب کار کردیم و پیروز شدیم.

او در مورد حضور سعید معروف در تیم شهداب یزد عنوان داشت: معروف یکی از ستاره‌های والیبال دنیاست. تجربیاتش امروز خیلی به ما کمک کرد. البته ما بازی ساده‌ای داشتیم و فکر می‌کنم به کسی فشار زیادی وارد نشد. حتماً از تجربیات سعید معروف در بازی‌های آینده استفاده می‌کنیم.

مهدوی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه برنامه کادر فنی برای بازی بعدی تیم شهداب یزد چیست؟ گفت: فکر می‌کنم تفکر کادر فنی بر این باشد که به بازیکنانی که امروز فشار آمده است استراحت بدهد. بقیه بازیکنان هم آماده هستند و هر زمان کادر فنی تصمیم بگیرد از هر بازیکنی استفاده کند همه آماده هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه