logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امسال کار سختی داشتیم؛

درویش: با وجود مشکلات متعدد قهرمان شدیم/ اگر معدن نداریم، هوادار داریم

درویش: با وجود مشکلات متعدد قهرمان شدیم/ اگر معدن نداریم، هوادار داریم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: مشکلات نامحدودی داشتیم ولی بازیکنان، کادر فنی و پرسنل باشگاه کم نگذاشتند و تلاش کردند تا قهرمان شویم.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از قهرمانی سرخ‌پوشان در لیگ برتر اظهار داشت: این قهرمانی را به هواداران پرسپولیس تبریک می گویم. حلاوت این برد گوارای وجود هواداران باشد.

وی ادامه داد: امسال کار سختی داشتیم چرا که فاصله ها بین تیم ها امسال نزدیک بود. ما هم مشکلات زیادی داشتیم. این قهرمانی را  به کادرفنی و بازیکنان تبریک می گویم که با مشکلات زیاد هیچ وقت کم نذاشتند و حماسه آفریند و پیروزی های خوبی آوردند. این قهرمانی مبارک مردم باشد و از آنها عذرخواهی می کنم که فضای استادیوم کم بود.

مدیرعامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: به هواداران نساجی تبریک می گویم که امروز تیم خودشان را تشویق کردند. آنها همچنین تیم ما را تشویق کردند و پذیرایی خوبی از ما کردند. امیدوارم که ما هم در تهران میزبان خوبی باشیم.

وی همچنین در میکسدزون عنوان داشت: قهرمانی امسال نسبت به سال‌های قبل متفاوت‌تر و سخت‌تر بود. علیرغم دشمنی‌های بسیاری که وجود داشت خدا کمک کرد و بر همه دسیسه‌هایی که علیه‌مان بود فائق آمدیم. این هم میسر نبود به جز با همدلی همه ارکان باشگاه.

وی در مورد اینکه قرار است هیئت مدیره دچار تغییرات شود، گفت: الان صحبت از قهرمانی است؛ هر اتفاقی بیفتد برای تقویت تیم است. تا روزی که ما هستیم تلاش‌مان این است که تیم رشد کند.

درویش تصریح کرد: خدا را شکر پرسپولیس مزد زحمتش را گرفت. ما اگر صنعت و معدن نداریم هواداران پرشماری داریم که با پشتگرمی آنها و غیرت بازیکنان توانستیم نتایج خوبی بگیریم و قهرمانی را به هواداران تقدیم کنیم.

مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که قرارداد چند بازیکن در پایان فصل به اتمام خواهد رسید، عنوان کرد: ان‌شاءالله این حرف‌ها بعد از جام حذفی. هر کسی قراردادش تمام هم شود از پرسپولیس جدا نمی‌شود، چون پرسپولیس خانه همه ماست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه