logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روابط عمومی سازمان اورژانس کشور اعلام کرد؛

جزئیات حادثه آتش سوزی انبار لوازم یدکی/۱۷ مصدوم تاکنون

جزئیات حادثه آتش سوزی انبار لوازم یدکی/۱۷ مصدوم تاکنون
حادثه حریق در انبار لاستیک و قطعات موتورسیکلت در جنوب تهران، ۸ مصدوم داشته که یک نفر آنها از نیروهای آتش نشانی بوده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انبار لوازم یدکی خودرو و موتورسیکلت ساعت ۱۱ و ۳۴ دقیقه روز شنبه دچار حریق شده است. این آتش سوزی در یک انبار گسترده لوازم یدکی خودرو به متراژ ۳ هزار متر مربع رخ داد.

بر اثر این آتش سوزی سقف انبار فروریخته است و این انبار کاملا شعله ور است آتش به سرعت در حال سرایت به اطراف بود و منازل اطراف تخلیه شدند.

۸ مصدوم در حادثه آتش سوزی انبار لوازم یدکی

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، در حادثه آتش سوزی انبار لاستیک و قطعات موتورسیکلت در جنوب شرقی میدان رازی، ۸ نفر دچار دودگرفتگی شده اند که یک نفر آنها از پرسنل آتش نشانی بوده است.

بر اساس همین گزارش، بیمارستان‌های بهارلو، سینا و مطهری در آماده باش برای پذیرش مصدومان احتمالی حادثه هستند.

همچنین، ۶ دستگاه آمبولانس، ۶ دستگاه موتورلانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شده است.

خیابان مولوی بسته شد

سرهنگ شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور درباره محدودیت‌های ترافیکی میدان رازی گفت: به دلیل وقوع آتش سوزی در یک انبار در خیابان مولوی، خیابان مولوی از سمت ولیعصر دارای محدودیت ترافیک است.

وی ادامه داد: بر این اساس خیابان مولوی و همچنین میدان رازی به سمت خیابان مولوی بسته است و از شهروندان خواسته می‌شود به این سمت حرکت نکنند و برای حرکت به سمت شمال تهران از میدان راه آهن تردد کنند.

آتش انبار مولوی مهارخاموش شد

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی با اشاره به آتش سوزی در انبار خیابان مولوی گفت: آتش کاملا خاموش شده است و کماکان لکه گیری ادامه دارد تا به آتش‌های پنهان رسید.

وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون هیچ تلفات جانی و مصدوم حاد اعلام نشده است، گفت: خطر سرایت به اطراف و منازل مسکونی نیز وجود ندارد.

به گفته سخنگوی سازمان آتش نشانی؛این مرکز در سال گذشته ۵ بار اخطار ایمنی گرفته بود، اما هیچ ترتیب اثری نداده بود که متاسفانه امروز این اتفاق برای آن رخ داد.

۱۵ مصدوم در حریق در انبار لوازم یدکی

محمد اسماعیل توکلی سرپرست مرکز اورژانس تهران گفت: تعداد مصدومان حادثه آتش سوزی انبار لاستیک و قطعات موتورسیکلت در جنوب میدان رازی، به ۱۵ نفر رسید.

وی افزود: ۶ نفر از مصدومان به مراکز درمانی منتقل شده و مابقی توسط عوامل اورژانس در محل مداوا شدند.

مصدومان حادثه آتش‌سوزی میدان گمرک به ۱۷ نفر رسید

روابط عمومی سازمان اورژانس کشور گفت: تاکنون تعداد مصدومان حادثه آتش‌سوزی گسترده انبار لوازم موتورسیکلت در میدان گمرک، ۱۷ مصدوم داشته است.

به گفته وی؛ از بین مصدومان، ۸ نفر برای دریافت خدمت بیشتر به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

خسارت وارده در  آتش سوزی چهار راه مولوی بر عهده مالک ساختمان است

خلیل زاده سرپرست دادسرای ناحیه ۱۱ تهران و معاون دادستان تهران درباره وقوع حادثه حریق گسترده لوازم یدکی خودرو در جنوب تهران گفت: به‌خاطر بی‌توجهی به اخطارها هزینۀ آتش‌سوزی و خسارات به عهده مالک ساختمان است.

وی در ادامه با بیان اینکه بحث حقوق عامه و ساختمان‌های ناایمن از سال قبل در رأس برنامه‌های دادستانی بوده است و به صورت مکرراین قضیه را رصد کرده‌ایم، گفت: متأسفانه در بافت منطقه ۱۱، ساختمان‌های زیادی است که مشکل ایمنی دارند و اقدامات اساسی جهت ایمن سازی آنها به عمل نیامده است.

سرپرست دادسرای ناحیه ۱۱ تهران خاطرنشان کرد: با توجه به اخطارهایی که توسط شهرداری منطقه داده شده بود و اینکه اقدامات خاصی از طرف مالک به عمل نیامده، مسؤلیت این آتش سوزی برعهده مالکیست که این مکان را اجاره داده و مسائل ایمنی را رعایت نکرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه