logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آغاز طرح پاداش صرفه‌جویی برق؛

از ساعت ۲۴ امشب مشترکان خانگی می‌توانند با کاهش مصرف یارانه نقدی بگیرند

از ساعت ۲۴ امشب مشترکان خانگی می‌توانند با کاهش مصرف یارانه نقدی بگیرند
وزیر نیرو: مشترکان خانگی از ساعت ۲۴ امشب می‌توانند پاداش صرفه‌جویی برق را حتی بیشتر از یارانه نقدی خانواده‌ها بگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌اکبر محرابیان امروز با اشاره به اینکه طرح سراسری پاداش صرفه جویی برق از ساعت ۲۴ امشب در دستورکار قرار می‌گیرد،  گفت: کشور در حال حاضر وارد فصل گرم می‌شود و مصارف برق بالا رفته، به طوری که هم اکنون ۱۵ هزار مگاوات افزایش مصرف برق نسبت به مدت مشابه را شاهد هستیم.

وزیر نیرو تأکید کرد: از ساعت ۲۴ امشب طرح سراسری پاداش صرفه‌جویی آغاز شده و ۳۱ میلیون مشترک خانگی برق می‌توانند از پاداش تعیین شده با توجه به دستورالعمل استفاده کنند.

وی افزود: مشترکان با صرفه‌جویی برق می‌توانند تا ۲۰ برابر نرخ فروش برق برای هر کیلووات ساعت پاداش بگیرند و ما در پرداخت این پاداش هیچ‌گونه سقف و محدودیتی نداریم.

عضو کابینه دولت مردمی با اشاره به اینکه صرفه‌جویی به معنای کاهش رفاه خانواده نیست و با اقداماتی ساده در کنار حفظ سطح رفاه می‌توان در مصرف برق نیز صرفه‌جویی کرد، گفت: مشترکان می‌توانند با این طرح نه تنها قبض برق خود را رایگان کنند، بلکه مبالغی را هم بستانکار شوند.

سال گذشته یک یا جند قبض برق از ۸.۵ مییون مشترک رایگان شد

محرابیان با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۲ درصد مشترکان بخش خانگی از پاداش صرفه‌جویی بهره‌مند شدند، گفت: سال گذشته ۸.۵ میلیون مشترک قبض رایگان دریافت کرده و مبالغی را بستانکار شدند.

وی ادامه داد: این شرایط وجود دارد که با کاهش مصرف و صرفه‌جویی برق میزان پاداش صرفه‌جویی از یارانه نقدی افراد و خانواده‌ها بیشتر شود.

وزیر نیرو در تشریح اینکه مردم مناطق گرمسیر امکان کاهش مصرف بیشتری دارند، گفت: در مناطق گرمسیر اگر مشترکی یک کولر گازی خود را خاموش کند و دمای منزل را روی دمای آسایش نگه دارد، تا ماهانه یک میلیون تومان پاداش می‌گیرد.

تامین انرژی کامل برای ۹۰ درصد از مشترکان صنعتی

وی در بیان تصمیمات لازم برای تأمین انرژی صنایع گفت: در سال جاری ۹۰ درصد صنایع کشور که عمدتا مشترکان صنفی - صنعتی هستند، شامل واحدهای تراشکاری، کارخانه‌های خرد چوب و... هیچ محدودیتی در تأمین برق خود ندارند.

وزیر نیرو با اشاره به جزئیات تأمین برق شهرک‌های صنعتی گفت: تنها موردی که از صنایع داخل شهرک خواستیم، جابجایی تعطیلات آخر هفته با یک بعدازظهر در هفته است و ما شرایط تأمین انرژی این شهرک‌ها به طور شبانه‌روزی را داریم و مقدمات رشد تولید را فراهم خواهیم کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه