logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی:

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی برکنار و سرپرست جدید معرفی شد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی برکنار و سرپرست جدید معرفی شد
رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در حکمی علی ابراهیمی را به عنوان سرپرست اتحادیه، جایگزین اسدالله نژاد کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران تغییر کرد و علی ابراهیمی جانشین حبیب اسدالله نژاد شد.

قیمت مرغ در ماه‌های اخیر افزایش قابل توجهی داشته است و با وجود افزایش قیمت ۱۰ هزار تومانی نرخ مصوب این محصول، اما مرغداران حاضر به عرضه کافی این محصول به بازار نمی شوند و در برخی استانها دچار کمبودهایی در این خصوص هستیم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به این موضوع اعلام کرد، در صورتی که مرغداران همکاری نداشته باشند اقدام به واردات این محصول از ترکیه می شود.

به نظر می رسد که جافر رئیس هیئت مدیره این اتحادیه به همین دلیل علی ابراهیمی نماینده پیشین مجلس را جانشین حبیب اسدالله نژاد کرده است.

در حکم رئیس هیئت مدیره خطاب به ابراهیمی آمده است:«نظر به مراتب تعهد و شایستگی علمی و تجربی جنابعالی، با تصویب هیئت مدیره اتحادیه سراسری و تأیید سازمان مرکزی تعاون روستایی به موجب این حکم به عنوان سرپرست اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران منصوب می شوید.

 با توجه به گستردگی بخش طیور گوشتی کشور و حساسیت های تولید و بازار آن و همچنین سیاست های وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر واگذاری اقدامات اجرایی در راستای تنظیم بازار مرغ کشور به اتحادیه ها انتظار می رود با استفاده از ظرفیت‌های علمی و تجربی هیئت مدیره و خبرگان بخش نسبت به ساماندهی امور ضمن تعامل با دستگاه های اجرایی و حلقه های بالاسری و پایین دستی زنجیره تولید گوشت مرغ همت گمارید.»

علی ابراهیمی ریاست جهاد استان مرکزی، نمایندگی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و عضویت در هیات مدیره شرکت پشتیبانی امور دام کشور را در کارنامه کاری خود دارد.

قیمت مرغ ,

خبرنگار: معصومه خداوردیان

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه