logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل دفتر تضمین کیفیت سازمان انتقال خون خبرداد؛

هدف‌گذاری تأمین ۲۵۰ هزار لیتر پلاسما در سال جاری

هدف‌گذاری تأمین ۲۵۰ هزار لیتر پلاسما در سال جاری
مدیرکل دفتر تضمین کیفیت سازمان انتقال خون رسیدن به ۲۵۰ هزار لیتر پلاسمای آماده پالایش را از اهداف این سازمان در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد و از وجود ۲۶ مرکز استانی و ۲ مرکز اقماری دارای مجوز ارسال پلاسما برای پالایش به شرکت‌های خارجی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سازمان انتقال خون، عباس صداقت در چهل و هفتمین اجلاس مدیران کل انتقال خون سراسر کشور با ارائه گزارشی از عملکرد این دفتر در سال ۱۴۰۱ گفت: هم اکنون در مورد تولید آلبومین «و آی وی آی جی» که داروهای مشتق از پلاسما هستند دچار کمبود هستیم و وظیفه داریم حداکثر پلاسمای ریکاور(بهبودیافته) را برای شرکت‌های پالایش گر با بالاترین استاندارد تامین کنیم.

وی از وجود ۲۶ مرکز استانی و دو مرکز اقماری دارای مجوز ارسال پلاسما برای پالایش به شرکت های خارجی خبر داد و افزود: با وجود پالایش گر ایرانی و توسعه مراکز تولید پلاسما امیدواریم بیش از پیش هدف افزایش تولید و کاهش ضایعات محقق شود.

مشارکت های اجتماعی زمینه ساز پیشرفت خواهد شد

رئیس شورای فرهنگی سازمان انتقال خون ایران نیزبر تلاش های صورت گرفته در جذب خیرین برای رشد و توسعه مراکز اهدای خون تاکید کرد و مشارکت های اجتماعی را زمینه ساز پیشرفت دانست.

محمدهادی ایازی با اشاره به نقش خیرین در پیشبرد اهداف سازمان انتقال خون، افزود: با تشکیل مجامع خیرین انتقال خون در استان ها، اتفاقات خوبی افتاده است و باید در مدیران، باور مشارکت های اجتماعی ایجاد شود تا بیشتر و بهتر از وضع فعلی، در اعتماد خیرین برای مشارکت در رشد و توسعه مراکز اهدای خون گام های موثری بر داریم.

وی ادامه داد: مشارکت ها و هماهنگی های بین بخشی باید تقویت شود و باید از ظرفیت های مختلف همچون صدا و سیما برای نشان دادن عملکردهای سازمان انتقال خون استفاده کرد تا در قالب یک هم افزایی، سازمان به وضعیت مطلوب تری خواهد رسید.

رئیس شورای فرهنگی سازمان انتقال خون ایران اضافه کرد: امیدواریم مدیران کل استانی از ظرفیت های مختلف همچون استانداران، ائمه جمعه و خیرین برای افزایش مشارکت های اجتماعی بهره ببرند.

در شرایط فعلی مشارکت بانوان در اهدای خون مطلوب نیست

عضو شورایعالی سازمان انتقال خون، با اشاره به مسیر پیشرفت سازمان انتقال خون و وجود ظرفیت های بالا و متخصص، گفت: کارهای بزرگی در این سال ها انجام شده و سازمان انتقال خون را به یک سازمان آبرومند در نظام سلامت کشور تبدیل کرده است.

حسن ابوالقاسمی ادامه داد: برای تقویت موسسه آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون باید اقدامات موثری صورت بگیرد و با اختصاص منابع مالی مناسب و همچنین جذب نیروهای متخصص، این موسسه را که نقش مهمی در پیشرفت سازمان انتقال خون دارد، باید پشتیبانی کرد.

عضو شورایعالی سازمان انتقال خون گفت: در حوزه انتقال خون جزء کشورهای پیشرو در دنیا هستیم و دلیل اصلی دستیابی به این موفقیت ها، چیزی جز معنویت نبود و خاستگاه فرهنگ اهدای خون از انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس است که باید بر این نکته ها تاکید کرد و دستاوردهای موفق را بازگو کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در زمان جنگ تحمیلی، ۵۰درصد اهداکنندگان خون را بانوان تشکیل می دادند ولی شرایط فعلی مشارکت بانوان در امر اهدای خون مطلوب نیست و برای رفع این چالش، باید اقدامات فرهنگی جدی در دستور کار قرار بگیرد.

ابوالقاسمی گفت: در صورت تامین اعتبارات و منابع مالی لازم، اگر در حوزه های دیگری همچون بانک HLA نیز به موفقیت برسیم، قطعا باعث کمک بیشتر به درمان بیماران خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) تصریح کرد: ارتباطات بین المللی سازمان انتقال خون باید بیشتر از قبل مورد توجه قرار بگیرد و این تبادل علم می تواند به کسب دستاوردهای جدید، کمک قابل توجهی کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه