logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در حاشیه نشست سالیانه هیئت رئیسه فدراسیون جهانی مطرح شد؛

پیشنهاد میزبانی ایران برای مسابقات جام جهانی هاکی روی یخ دیویژن ۳

پیشنهاد میزبانی ایران برای مسابقات جام جهانی هاکی روی یخ دیویژن ۳
رئیس انجمن هاکی روی یخ فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی از طرح پیشنهاد میزبانی مسابقات هاکی روی یخ جام جهانی دیوژن ۳ در سال جاری خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی، کاوه صدقی رئیس انجمن هاکی روی یخ فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی که به منظور حضور در نشست سالیانه هیئت رئیسه و مجمع عمومی فدراسیون های عضو فدراسیون جهانی هاکی روی یخ راهی فنلاند شده، پیشنهاد میزبانی ایران برای مسابقات هاکی روی یخ جام جهانی تاپ دیوژن ۳ در اسفندماه سال جاری را مطرح کرد.

در این اجلاس که در حاشیه مسابقات هاکی روی یخ جام جهانی تاپ دیوژن برگزار می شود ضمن بحث و بررسی برنامه های کلی سال پیش رو،،میزبانان دیویژن های مختلف قاره ای و جهانی مشخص و معرفی می شوند،.

در همین راستا انجمن هاکی روی یخ ایران پیشنهاد میزبانی از مسابقاتی را مطرح کرده که در صورت موافقت و کسب آرای لازم اسفند ماه سالجاری با حضور کشورهای بوسنی، کره شمالی، فیلیپین، سنگاپور، هنگ کنگ و ایران برگزار خواهد شد.

تیم ملی هاکی روی یخ ایران پس از کسب موفقیت های پرشمار از جمله صعود تیم ملی آقایان از دیوژن  ۴ به دیوژن ۳ در اولین حضور بین المللی، حضور تیم زیر ۱۸ سال در مسابقات قهرمانی آسیا مغولستان و همچنین نایب قهرمانی تیم بانوان در آسیا در اولین حضور، نه تنها توجه اصحاب رسانه، جامعه ورزش و علاقمندان به این رشته بلکه توجه فدراسیون جهانی هاکی روی یخ را نیز جلب کرد و درصورت قطعی شدن میزبانی ایران برای اسفندماه با حمایت بیشتر فدراسبون جهانی این رشته همراه خواهد بود.

در همین راستا انجمن هاکی روی یخ فدراسیون اسکی  و ورزش های زمستانی تیم ملی در دو بخش زنان و مردان در تمامی رده های سنی از زیر ۱۰سال تا بالای ۲۰سال تشکیل داده که مربیگری این تیم ها برعهده ورزشکاران تیم های ملی بزرگسالان است؛ چرا که این مربیان تجربیات خوبی از حضور در مسابقات دارند که در هدایت تیم ها بسیار موثر است.

اگرچه به جهت جابه جایی انجمن هاکی روی یخ ایران از فدراسیون اسکیت به فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی حدود ۹ ماه وقفه ای ایجاد و باعث شد تا در ثبت نام تیم ملی ایران برای حضور در انتخابی المپیک ۲۰۲۶ و همچنین مسابقات ۲۰۲۴ خلل ایجاد شود اما خوشبختانه این مشکلات حل و ثبت نام مربوطه انجام شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه