logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پرواز همای اپرت «موسی و شبان» را اجرا می‌کند

پرواز همای اپرت «موسی و شبان» را اجرا می‌کند
پرواز همای بعد از گذشت یک دهه از اجرای اُپرت «موسی و شبان» در خارج از کشور، سرانجام این اثر را در تور کنسرت‌هایش در ایران روی صحنه خواهد برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، پرواز همای ۱۲ سال پس از اجرای اُپرت «موسی و شبان» در سالن والت دیزنی لوس آنجلس، این اثر را در تور کنسرت هایش در ایران روی صحنه خواهد برد.

«اُپِرِت» به گونه‌ای از نمایش آوازی یا اُپرای سبُک گفته می‌شود که همراه با آواز فراوان است که گفتگوی کمتری نسبت به اپرا دارد.

پرواز همای که در سالهای گذشته با اجرای اپرای «حلاج» به فعالیت خود در عرصه موسیقی ادامه می داد، اجرای اثر جدید خود را از شهر رشت آغاز خواهد کرد و از دهم خرداد در تالار مرکزی رشت روی صحنه خواهد رفت.

پرواز همای در نقش «چوپان»، حامد فقیهی در نقش «موسی» و داود نماینده در نقش «راوی» در این اثر هنرنمایی خواهند کرد.

اُپرت «موسی و شبان» با آهنگسازی و اشعار پرواز همای با حفظ ابیاتی از مولانا برای ارکستر بزرگ سازهای زهی و بادی چوبی و سازهای ایرانی تنظیم شده که امین غفاری این ارکستر را رهبری خواهد کرد.

نوید فرح مرزی شخصیت‌های این اُپِرِت را گریم کرده است و نوازنده‌های گروه «مستان» نیز در این اجرا «پرواز همای» را همراهی می‌کنند.

به گفته برگزارکنندگان این برنامه، اُپرت «موسیقی و شبان» به زودی در چند شهر دیگر ایران نیز روی صحنه خواهد رفت.

این اجرا برای برگزاری چند شب در تهران و محوطه باز کاخ سعدآباد نیز برنامه‌ریزی شده است که تاریخ دقیق آن به زودی و پس از کسب تمام مجوزهای لازم اطلاع رسانی خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه